Zangstudie Lucretia Starke

Zangstudie Lucretia Starke | Geld inzamelen
 
 

Mijn naam is Lucretia Starke, ik kom uit Suriname en ik ben negentien jaar oud. Ik woon sinds twee jaar bij een gastgezin in Rotterdam. Toen ik negen was werd ik door mijn moeder ingeschreven op de Kathedrale Koorschool Suriname. Daar is mijn passie voor klassieke muziek begonnen. Twee jaar geleden kreeg ik de geweldige kans om naar Nederland te komen. Hier studeer ik aan de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, daarnaast ben ik lid van het Nationaal Gemengd Jeugdkoor.

Ik droom van een carrière als klassieke zangeres. Volgend jaar doe ik eindexamen Havo en daarna ga ik de HBO studie op het conservatorium volgen. Het is voor mij moeilijk om alle financiering rond te krijgen. Door corona is het helaas vrijwel onmogelijk om een baantje te vinden en voor mijn laatste jaar Havo heb ik geen studiebeurs. Vandaar dat ik deze crowdfunding ben gestart.

Wil je meer over me weten en me horen zingen: kijk onderstaande video.

Ik hoop op de steun van veel mensen! En natuurlijk doe ik iets terug. Geef bij je donatie je emailadres op, dan neem ik contact met je op:
- Bij een donatie tussen de 20 en 100 euro ontvang je een uitnodiging voor twee personen voor een concert in het volgende seizoen.
- Bij een donatie van 150 euro kom ik 3 liederen zingen, bijvoorbeeld tijdens een diner of feestje, met ondersteuning van mijn mobiele digitale begeleiding.
- Bij een donatie vanaf 350 euro geef ik een concert aan huis van 45 minuten met mijn pianist.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

195 donaties
€ 8.880,00
Doel: € 3.500,00
253%

Deze actie is gesloten.