Youth for Danes

Youth for Danes | Geld inzamelen
 
 
Investing in the present, changing the future! helpt u mee voor een hoopvolle toekomst?

Investing in the present, chanigng the future!

 

- english version coming soon-

 

Wat zou het toch mooi zijn... Als iedereen een goed leven kan leiden: een dak boven je hoofd, geld om naar school te gaan en eten om aan je kinderen te geven. Helaas is dit op heel veel plekken op de wereld niet vanzelfsprekend. Getroffen door onrecht, machtsmisbruik en een onveilig leefmilieu.

helaas zijn er heel veel minder bedeelden in deze wereld. Gelukkig zijn er ook mensen die dit onrecht niet door de vingers kunnen zien. Mensen die juist hier onderwijs willen bieden. Mensen die voedsel en kleding willen delen.

 

Dat is het werk van Liviu en Elena Tudosie van 'Perspective Danes'. Bijzonder waardevol!

 

met 13 jongeren (Youth for Danes) hopen we in de eerste 2 weken van Augustus 2018, af te reizen naar Danes. Daar zullen we helpen bij 'Perspective Danes'. Zo hopen we daar een week te gaan helpen om gebouwen en vervallen huizen op te knappen, en een week een kinderkamp organiseren/leiden voor kinderen en tieners.

 

De doelgroep van 'Perspective Danes' zijn de alleramsten in en rondom Danes. In de omgeving zijn verschillende wijken waarin mensen lijden: ze hebben honger, ze hebben slechte kleding en geen goed huis.

 

Er lijkt geen hoop, er lijkt geen toekomst te zijn. Maar daar wil 'Perspective Danes' verandering in brengen! In eerste instantie door kleding, dekens en voedsel te verzamelen en uit te delen. Daarnaast door kinderen en jongeren de kans te bieden om naar school te gaan. En het belangrijkste: om ze in contact te brengen met de Heere God. Hij die écht Toekomst kan bieden! Dit willen ze onder andere doen door in de toekomst een buurthuis te bouwen waar voorschoolse en naschoolse activiteiten worden gedaan en waar onderwijs kan worden geboden aan de allerkleinsten.

 

Door te investeren in het heden, probeert 'Perspective Danes' deze mensen een hoopvolle Toekomst te geven.

En tot dusver zijn ze daar zeer succesvol in: er gaan een aantal kinderen naar school en een aantal tieners zitten op hogere scholen en doen daar met succes een studie. Ook zijn er inmiddels een paar huisjes gebouwd die de 'huizen' van de armen kunnen vervangen. Niet al het geld dat op deze pagina wordt ingezameld, zal door ons gebruikt worden voor de 2 weken dat we er zijn. Er zal maar een klein gedeelte gebruikt worden voor materialen voor het opknappen van de 'huisjes' en de rest wordt geschonken aan 'Perpsective Danes'

 

Helpt u mee te investeren in het heden voor een hoopvolle Toekomst?

Doneer dan nu en 'Get involved'Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00
Doel: € 3.500,00
0%

Deze actie is gesloten.