Youri s laatste wens Visvijver in achtertuin

Youri s laatste wens Visvijver in achtertuin | Geld inzamelen
 
 
Help ons om Youri zijn laatste wens een visvijver in de achtertuin te realiseren!

Lieve allemaal!

Help ons om een visvijver in de achtertuin van Youri te realiseren om zo zijn laatste wens uit te laten komen!

Helaas heeft onze fantastische zoon/kleinzoon/neef/vriend Youri, van bijna 17 jaar oud, vorig jaar augustus te horen gekregen dat hij een ongeneeslijke, zeer zeldzame, agressieve vorm van kanker heeft. Desmoplastic Small Blue Round Cell Tumor (DSBRCT).

Na een zware en  heftige periode van veel chemo’s en een experiment van immuuntherapie heeft hij aantal maanden geleden te horen gekregen dat de artsen niets meer voor hem kunnen betekenen. Dit betekent dat Youri ons veel en veel te vroeg zal gaan verlaten. 

Tijdens zijn ziekte heeft hij ons allemaal laten zien wat een vechter en doorzetter hij is. Ondanks zijn ziekte is hij altijd vrolijk en positief en gaat hij gewoon door met zijn “normale” leventje. Veel heeft Youri niet nodig en is al snel tevreden. Wanneer hij veel tijd aan zijn hobby’s (vogels, brommer, werken, vissen) kan besteden is hij al helemaal blij. Hij is een enorme dierenvriend en is het liefst buiten bij zijn eigen vogels of hij gaat lekker (wedstrijd) vissen.

Wedstrijdvissen is zijn grote passie. Al van kleins af aan zit hij bijna dagelijks aan de waterkant te vissen en doet hij mee aan heel veel grote toernooien om zo bij de top van Nederland te kunnen horen. Om deze hobby nog zo lang mogelijk uit te kunnen oefenen heeft Youri nog één laatste wens:

Hoe mooi zou het zijn wanneer het minder met Youri gaat dat hij dan nog zo lang mogelijk zijn hobby/passie kan blijven uitoefenen? Gelukkig hebben ze een hele grote achtertuin want hij zou heel graag een grote visvijver bij hem in de achtertuin willen hebben zodat hij zo lang als mogelijk nog lekker kan gaan vissen.

Om deze laatste wens voor hem in vervulling te kunnen laten gaan en de tijd te kort is om grote acties op te zetten, willen wij jullie via deze weg vragen om een bijdrage, zodat wij deze wens voor hem in vervulling kunnen laten gaan.

Zo zie je maar dat ook voor jonge mensen het leven veel te kort kan zijn en is het belangrijk om te genieten van iedere minuut die je nog hebt met je dierbaren en dankzij Youri zijn positieve instelling kunnen we er samen gelukkig ook nog fijn van genieten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
258 donaties
€ 5.914,00
Doel: € 5.000,00
118%

Deze actie is gesloten.