Young Solar Challeng SpinozaLyceum Amsterdam

Young Solar Challeng SpinozaLyceum Amsterdam | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn leerlingen van het Dalton Spinoza Lyceum Amsterdam, en doen als enige school uit Amsterdam mee aan de Young Solar Challenge. Wij zijn ons aan het voorbereiden op het komende raceseizoen en zijn op zoek naar bedrijven die ons hierbij willen helpen. 


De Young Solar Challenge is een competitie waarbij leerlingen van 30 middelbare scholen verspreid over heel Nederland een boot bouwen die volledig vaart op zonne-energie, en het met die boot tegen elkaar opnemen in wedstrijden. Met deze boot racen wij normaal op drie plekken in Nederland voor de titel ‘Nederlands Kampioen Zonnebootracenʼ, waar dan ook een groot aantal toeschouwers langs de kant komen kijken. Door de goede samenwerking binnen het team en alle testvaarten die we hadden gevaren waardoor wij onze boot goed geoptimaliseerd hadden, kunnen wij met trots zeggen dat we op een prachtige 5de plaats in het NK zijn geëindigd. 


Dit jaar staat er een heel leuke variatie op de normale races op de planning. We gaan namelijk een Elfstedentocht varen met alle andere Young Solar Challenge teams, en zelfs met een paar van de internationale teams die in hun eigen klassement zullen meevaren. Om weer op volle toeren mee te kunnen racen en zulke goede resultaten als vorig jaar te kunnen behalen hebben wij bouwmaterialen, elektronica, verf, boottrailer, stickers en teamshirts voor de sponsorlogo’s, en natuurlijk eten en vervoer voor het team nodig. Zo komen wij per raceseizoen ongeveer uit op kosten van €8000,- . Deze kosten moeten wij volledig van al onze sponsoren hebben, wat ook meteen de reden geeft waarom wij aan jullie allen vragen of een van jullie geïnteresseerd zou zijn om ons te sponsoren. 


Al onze sponsoren krijgen een plek op de team-shirts die wij tijdens de races dragen, evenals op onze sociale media en natuurlijk op de boot zelf. Onze sponsoren hebben wij opgedeeld in vier ‘pakketten’ (zie ook het plaatje op de volgende pagina). 


€2000: het logo van de sponsor komt prominent op de boot, zowel als op het team t-shirt, en de sponsor wordt op onze Instagram-pagina bij elke post getoont (bij grotere bedragen wellicht ook als hoofdsponsor.)
€1000: het logo van de sponsor komt groter op de boot, zowel als op het team t-shirt, en de sponsor wordt op posts op onze Instagram-pagina getoont.  
€500: het logo van de sponsor komt klein op de boot, zowel als op het team t-shirt, en de sponsor wordt op posts op onze Instagram-pagina getoont. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

42 donaties
€ 2.055,00
Doel: € 5.000,00
41%