Xaluti helpt De Opkikker

Xaluti helpt De Opkikker | Geld inzamelen
 
 
Xaluti helpt De Opkikker

Omdat mijn zoon Xavier langdurig en ernstig ziek is kregen wij een paar jaar geleden als gezin een super Opkikkerdag aangeboden door Stichting Opkikker, een stichting die gezinnen met een langdurig ziek kind in het zonnetje zet. Al onze kids hadden de dag van hun leven; Luna kreeg een workshop prinsessentaart maken aangeboden... Timo mocht klauteren met de landmacht en Xavier mocht iets met slangen en zee arenden.
Aan alles werd gedacht, het was één groot feest, we werden volledig in de watten gelegd en de warmte en zorg van de organisatie en vrijwilligers was meer dan overweldigend.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, en ben ik gevraagd om met mijn (eenmans) sieraden bedrijf workshops te verzorgen op de Opkikkerdagen, wat ik een enorme eer vind en heel erg graag wil doen.
Dus ik grijp deze kans met liefde en met beide handen aan. Omdat het om een serieus aantal gasten, gezinnen, gaat, heb ik hiervoor ook een serieuze hoeveelheid werkmateriaal nodig. Denk hierbij aan kralen, metaaldraad, grotere kralen voor de allerkleinsten en materiaal dat ook voor mensen met een beperking goed te hanteren is.
Ik verzorg, net als alle andere vrijwilligers op deze dagen, deze workshops op 100% vrijwillige basis, en omdat ik met mijn bedrijfje al workshops verzorg voor kleine groepen heb ik wel materiaal, maar bij lange na niet voldoende om alle workshops op de Opkikkerdagen te kunnen verzorgen.
Ik vraag jullie daarom mij middels een donatie te "helpen helpen". Help mij mee om deze langdurig zieke kinderen een dag te laten vergeten dat ze ziek zijn, een dag waarop ze niet na hoeven te denken over nare onderzoeken en ziekenhuisbezoeken en doneer alsjeblieft een bijdrage zodat ik mooie leuke en vooral vrolijke materialen bij de groothandel kan inkopen.
Laten we ze een dag geven om nooit te vergeten; de blijdschap op hun gezicht is iedere euro dubbel en dwars waard.
Wanneer je een donatie van €10 euro of meer doet, krijg je van Xaluti sieraden een strand armbandje cadeau!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 255,00
Doel: € 500,00
51%

Deze actie is gesloten.