x

x | Geld inzamelen
 
 
x

 

 

M Reuvekamp
30-03-2019

Ans heeft een nieuwe plek voor 1 van haar opvangpaarden gevonden. Deze 12-jarige merrie, haar naam ben ik vergeten, stond jaren eenzaam weg te kwijnen in een modderig weilandje en was broodmager. Ook hier grepen de instanties zoals de NVWA niet in, zodat Ans heeft besloten het paard te kopen en zelf te verzorgen, net zoals ze bij zoveel andere dieren doet. Deze merrie gaat nu naar een plek bij mensen waar zij gezelschap heeft van andere paarden. Dit is voor haar een compleet andere wereld dan voordat zij door Ans is opgevangen.
Het opvangen van dieren heeft Ans zelf in financiële problemen gebracht, zij is hierdoor in de schulden gekomen, terwijl ze naast het opvangen van dieren een volledige baan heeft. Help Ans alsjeblieft door te doneren, zodat zij door kan gaan met het opvangen van dieren die het zo hard nodig hebben. Grote bedragen, kleine bedragen, alles is welkom, want de rekeningen van o.a. voer en dierenartskosten rijzen de pan uit.
Dit delen is ook heel lief.


M Reuvekamp
24-03-2019

Helaas willen de donaties niet erg vlotten 12, maar gelukkig is er voor Kaya een nieuw huis gevonden 7.

Tot vorig jaar heeft Kaya bijna zijn hele leven in een buitenkennel op een boerderij geleefd. Hij lag daar in zijn eigen ontlasting. De politie die daarover geïnformeerd is zijn wel wezen kijken, maar na enkele maanden was er weinig veranderd, alleen de kennel was iets schoner.
Ans kon het niet aanzien en is met de eigenaar gaan praten, zij heeft hem zo ver gekregen dat zij de hond kon kopen. Toen zij Kaya meenam bleek dat zijn staart zo erg gehaverd was dat de dierenarts dacht dat deze geamputeerd moest worden. Gelukkig bleek dat achteraf niet nodig, door de goede medische zorg en de liefdevolle zorg van Ans is Kaya nu een gezonde blije hond. Over een week mag Kaya bij zijn nieuw bazen een mooi leven beginnen.
Voor een paard die Ans verzorgt gaat zij binnenkort ook op zoek naar een plek.


2 donaties
€ 15,00

Deze actie is gesloten.