World University Championships 2018 Shanghai

World University Championships 2018 Shanghai | Geld inzamelen
 
 
Ondersteun jij ons op weg naar het FISU WK roeien in augustus?!

Voor het FISU WK wat plaatsvindt van 10-12 augustus hebben wij, Lonneke Bos en Tinka Offereins ons in juni geplaatst in de twee-zonder (zie foto). 
Wij roeien al een aantal jaar in het ontwikkelingsproject van Nico Rienks waar we hard trainen om de top van het roeien te bereiken. Naast het roeien studeert Lonneke medische natuurwetenschappen en Tinka Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Door ons te plaatsen voor dit toernooi hebben wij de unieke kans om naar Shanghai te gaan en tegen de beste studenten van de wereld te roeien. Naast de mooie ervaring die we hier gaan opdoen is deelname aan dit internationale toernooi een mooie stap om ons verder te ontwikkelen in onze roeicarriéres. Samen trainen we iedere dag heel hard om straks in China zo goed mogelijk te presteren en in ieder geval een finaleplaats en misschien zelfs wel een medaille te behalen.

Helaas zijn de reis, het materiaal (boot & riemen) en het verblijf in Shanghai niet kosteloos en als student is het leven geen vetpot. Toch laten wij ons niet uit het veld slaan en hebben we besloten om familie, vrienden en (on)bekenden om hulp te vragen in onze weg naar Shanghai.

  • Donaties vanaf €25 krijgen een persoonlijk kaartje uit China thuisgestuurd
  • Donaties vanaf €50 krijgen een kaartje + souvenirtje uit China thuisgestuurd
  • Donaties hoger dan €100 bieden wij een roeiclinic aan op de Bosbaan in Amstelveen, waar wij altijd trainen.

Wij willen jullie alvast heel erg bedanken voor jullie hulp! Via onze instagram en facebook accounts zullen we jullie op de hoogte houden van ons avontuur in de W2- (vrouwen twee-zonder). 11210
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
49 donaties
€ 1.571,00
Doel: € 1.500,00
104%

Deze actie is gesloten.