World Scout Jamboree

World Scout Jamboree | Geld inzamelen
 
 
Deelnemen aan de World Scout Jamboree

Ik ben Manuel Hesseling ik woon in Heemskerk  en ik ben 15 jaar oud . Ik heb als hobby scouting en ik zit daar al 7 jaar op. Ik ga er iedere vrijdag avond met plezier naartoe. Nu krijg ik de kans om mee te gaan naar de World Scout Jamboree samen met 40.000 scouts van over de hele wereld. Dit is een evenement dat plaats vindt in West Virginia (USA ). Ik ga veel uitdagingen aan te gaan op het gebied van sport en cultuur.  Ik zal Heemskerk en zeker ook Nederland te vertegenwoordigen op dit avontuur.

Voor deze onvergetelijke reis moet ik een bijdrage van €4.500 euro betalen.  Ik ben dus nu al ruim anderhalf jaar bezig om het bij elkaar te zamelen. Na véle inzamelingsacties te doen en heel veel te werken ben ik nu al op de een derde van het bedrag. Dus zat ik al een tijd met de gedachte dat ik een crowd funding actie wilde. Ik heb ook links neer gezet van onze sociaal media en van de sites die bij dit avontuur betrokken zijn om u meer info en inzicht te geven over het avontuur.

 

Website

https://wsj.scouting.nl/

Instagram

https://www.instagram.com/wsj2019_soezen/?hl=nl

facebook

https://www.facebook.com/Soezen-naar-de-WSJ2019-2044177005847274/

YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCb2-0jAMzFlXiUax2SNuk9A

 

al u nog vragen heeft over dit geweldige avontuur kunt u een mailtje sturen naar .

manuel@phesseling.nl 

ik hoop dat u geïnteresseerd bent in mijn  avontuur en dat u mij wil sponseren hierbij .  Als u mij gesponseerd heeft ben ik u heel erg dankbaar.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 30,00
Doel: € 3.000,00
1%

Deze actie is gesloten.