Wolters funds

Wolters funds | Geld inzamelen
 
 
Wolter

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om voor mijn vader Wolter Gort een doneeractie op te zetten. Geinspireerd door hemzelf. hoe hij in zijn eigen moeilijke periode toch de voedselpakketten voor andere mensen bij elkaar wist te sparen, door meerdere acties, die hij samen met zijn lieve vrouw Jet ☆ opzette. Wat hebben ze veel mensen blij gemaakt.

Waar de ellende voor pap begon dat weet ik niet meer.. was het na het levensveranderende ongeluk met zijn voet? Was het het verschrikkelijke bericht dat we kregen in 2013?  Wat ik wel weet is dat papa al deze ellende niet verdiend. Op vreselijke wijze is pap geld afhandig gemaakt ( waar ik verder geen woorden over vuil wil maken, tenminste.. niet hier) hierdoor heeft pap het zwaar. Extra zwaar want In korte tijd is pap zelf werkeloos geworden door een hersentumor. is zijn vrouw werkeloos geworden door ziekte. Zijn lieve vrouw Jetje is niet meer onder ons. Hartverscheurend snel is zij thuis, bij papa, overleden. Papa was zelf net geopereerd en na 2 dagen door de arts naar huis gestuurd omdat Jet terminaal lag.. 

Het geld dat hem afhandig is gemaakt krijgen we helaas niet terug maar misschien dat als we met zn allen een klein beetje kunnen missen.. 

Wat zou het papa rust geven. Rust voordat hij alweer een nieuwe kuur gaat krijgen. 1 jaar chemo.. uitstel van.. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
100 donaties
€ 1.815,00
Doel: € 2.000,00
90%

Deze actie is gesloten.