Wodka heeft hulp nodig | Geld inzamelen
 
 

Wodka heeft hulp nodig

Wodka heeft mij altijd geholpen, en nu heeft hij zelf hulp nodig.

hallo iedereen, 

 

Normaal zou ik zoiets als dit niet doen. Maar ik zit met mijn handen in het haar. 

Ik heb een Amerikaanse stafford van 4,5 jaar oud. Een ontzettend lieve schat en tevens mijn beste vriend die mij door moeilijke perioden van mijn leven heeft gesleept. Gisteravond was ik hem aan het uitlaten en heeft hij een stuk tak ingeslikt. Hij raakte in totale paniek en het was vreselijk om aan te zien. Nu ben ik met hem naar een dierenarts gegaan, en moet hij geopereerd worden. Ik zit financieel in de knoop, en zit in de schuldsanering sinds een maand. deze operatie loopt al snel in de papieren, ik ben alleen aan het kijken en de narcose al €300 kwijt en dan komt het verwijderen en het herstellen van de verwondingen nog. Nu zullen mensen denken, als je geen geld hebt meem je toch geen dieren? Zoals bovengenoemd zit ik pas een maand financieel zo krap. En heb ik dit nooit voor mijn dier gewild. 

 

In het mom van alle kleine beetjes helpen ben ik deze actie gestart. En hoop van harte dat er mensen zijn die willen doneren, zodat ik mijn beste vriend niet kwijt raak omdat ik nergens in delen kan betalen. Mijn wereld stort volledig in als ik hem kwijt raak. 

 

Lieve mensen, ik had dit nooit verwacht. Binnen een dag al €100 gedoneerd gekregen. Jullie willen niet weten hoe dankbaar wij jullie zijn. 

Mandy van der Vaart
13-06-2019

Beste lezer, 

 

Wodka heeft de medische zorg die hij op dit moment nodig heeft gehad. Ze hebben doormiddel van endoscopie in zijn lichaam gekeken.  Buiten het stuk stok zijn er ook processierupsen gevonden. Deze hebben flinke brandwonden veroorzaakt in zijn bek en slokdarm. De stok heeft opervlakkige wonden veroorzaakt, deze is echter niet meer gevonden. Het is mogelijk dat deze in de darmen terecht is gekomen en een operatie nog nodig is. Het kan ook zijn dat deze via de voor of achterkant eruit is gekomen. Ik heb voor nu pijnstilling, antibiotica en medicatie voor zijn darmen meegekregen. 

 

Ik sluit hierom ook de donaties. Wij willen jullie allen hartelijk bedanken. Het doet me enorm veel dat mensen gedoneerd hebben. Jullie hebben stuk voor stuk een goed hart. 


 

Laat een reactie achter

19 donaties
€ 220,00
Doel: € 900,00
24% / 46 dagen te gaan

Deze actie is gesloten.