WK veldloop voor scholieren

WK veldloop voor scholieren | Geld inzamelen
 
 
Scholieren gaan lopen als team nl op het WK Cross country in Parijs.

WK Cross-country,

 

Montessori college Nijmegen en Stedelijk Gymnasium Nijmegen gaan als team nl naar het wk veldloop (Cross-country) in Parijs. Het jongensteam van het Montessori College en het meidenteam van Stedelijk Gymnasium hebben zich op 24 november jl gekwalificeerd voor dit prachtige evenement. Het WK zal van 2 april tot en met 7 april 2018 in Parijs gehouden worden. Het parcours zal gelegen zijn op het schitterende champ de Mars. Het park naast de Eiffeltoren!

 

Graag willen we onze leerlingen de overweldigende ervaringen meegeven op sportief gebied. We zijn daarbij ook van mening dat eenieder enorm veel ervaring opdoet in 'wereldlessen'. Leerlingen van dezelfde leeftijd, uit alle hoeken van de wereld (te denken valt aan Spanje, Italie, Marokko, Turkije, China, VS, Canada, Australie, Nieuw Zeeland en nog vele andere landen) zullen hier ook aanwezig zijn. De contacten die onze leerlingen leggen, kunnen contacten voor het leven betekenen. De sociale vaardigheden zullen hierdoor ook enorm ontwikkelt worden.

 

Om deze reis te financieren, te denken valt aan de reis, de huisvesting, de kosten aan de organisatie, kledingpakketten, zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen door middel van een kleine donatie. Wilt en kunt u ons helpen?!?

 

Alvast hartelijk dank voor alle donaties namens het Montessori college Nijmegen en het Stedelijk Gymnasium Nijmegen (teamNL!)

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
82 donaties
€ 1.810,00
Doel: € 2.500,00
72%

Deze actie is gesloten.