WK badminton voor Gayle Mahulette

WK badminton voor Gayle Mahulette | Geld inzamelen
 
 
Help Gayle Mahulette naar het WK badminton in China

Ons nichtje Gayle Mahulette, Nederlands Kampioen badminton 2018, heeft een grote droom. Meedoen aan de Wereld Kampioenschappen badminton. Deze droom kan nu voor haar uitkomen. Ze is namelijk geselecteerd voor de Wereld Kampioenschappen badminton in Nanjing, China. (30 juli t/m 5 augustus).

Er is alleen één probleem; de kosten voor het ticket, visum en verblijf dient ze zelf te betalen. En dat is voor haar een groot bedrag. De kosten zijn geschat op minimaal 1.500 euro.

Omdat Gayle 5 dagen per week, 2 keer per dag traint en daarnaast competitie/toernooien speelt in verschillende landen, is een bijbaan om extra geld te verdienen vrijwel onmogelijk.

Wij gunnen Gayle deze super kans. En willen het voor haar mogelijk maken om deze droom uit te laten komen. Gunt u Gayle ook haar WK badminton in China? Help dan mee en doneer! Dit kan al vanaf 1 euro. Alle beetjes helpen en alle giften worden gewaardeerd. Met zijn allen moeten we dit toch mogelijk kunnen maken?

Als klein meisje van 7 jaar kreeg Gayle een badminton raket cadeau van haar oom. Dit omdat hij zag dat ze een ‘goede slag’ had. Vanaf dat moment ging Gayle op een badminton club. Al snel bleek dat Gayle echt talent had. Ze ging meedoen met toernooien en won de ene na andere wedstrijd.

Inmiddels is Gayle een jonge vrouw van 25 jaar en een veelbelovend talent in de badminton wereld. In 2014, 2017 en 2018 heeft ze de Nederlandse Kampioenschappen gewonnen. Bij de Europese kampioenschappen kwam ze dit jaar bij de laatste 16.

Naast de kosten voor het WK in China, is er eigenlijk meer geld nodig om alle toernooien te kunnen spelen. Voor de meeste van haar toernooien dient Gayle namelijk zelf de kosten te betalen. Wat altijd weer een grote uitgave is. Na het WK staan de volgende toernooien op het programma in: Oekraïne, Tsjechië, Schotland en Italië.

Wilt u Gayle ook in de toekomst helpen met het betalen van haar reizen en verblijfskosten? Kijk dan even op haar website. Hier vindt u meer informatie over Gayle, sponsoring en kunt u contact opnemen via het contactformulier www.gaylemahulette.nl

 

Fotografen: René Lagerwaard en Badmintonenzo.net

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 150,00
Doel: € 1.500,00
10%

Deze actie is gesloten.