Wine for Wishes

Wine for Wishes | Geld inzamelen
 
 
Steun de zieke kinderen van Make A Wish

Kunt u zich voorstellen dat er kinderen tussen de 3 en 18 jaar ernstig ziek zijn? Zo ziek dat ze maanden tot jaren in een ziekenhuisbed liggen. Het leven van deze kinderen bestaat voor een groot deel uit medicijnen en behandelingen. Dat is heel ingrijpend. Voor het kind zelf, maar ook voor de familie en vrienden.

Als een kind levensbedreigend ziek is, kan Make-A-Wish Nederland ervoor zorgen dat het kind een onvergetelijke wensvervulling krijgt. Even niet naar het ziekenhuis en geen behandeling en dokter aan het bed. Hierdoor kunnen zij even vergeten dat ze ziek zijn en zich gewoon weer kind voelen, in plaats van patiënt.

Als leerlingen van Schoevers zetten wij ons in voor dit goede doel. Doormiddel van een wijnproeverij willen wij veel mogelijk geld ophalen voor Make-A-Wish. We staan in de startblokken om aan de slag te gaan… Alleen missen wij nog het laatste geld dat daarvoor nodig is, aangezien wij van Schoevers geen budget hebben gekregen.

Daarom willen wij ieder vragen die ons volgt en een warm hart toedraagt te helpen zodat ons event slaagt en wij veel geld kunnen doneren aan Make-A-Wish.

Met uw donatie kunt u helpen om wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uit te laten komen, alvast bedankt!

 

Voor vragen kunt u mailen naar wine4wishes@hotmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

54 donaties
€ 1.876,00
Doel: € 2.000,00
93%

Deze actie is gesloten.