Wilt u onze moederloze kittens helpen?

Wilt u onze moederloze kittens helpen? | Geld inzamelen
 
 
Wilt u onze moederloze kittens helpen, door middel van een donatie?

Wilt u onze moederloze kittens helpen?


surrogaatmoeder knuffels voor kittens

 

 

Wij ( Bianca en Renate ) zijn al geruime tijd vrijwilliger bij Zwerfkat in Nood. Wij vangen beide moederloze kittens op. Kittens die net zijn geboren en door verschillende redenen  helemaal alleen  aan hun lot zijn overgelaten. Met al onze liefde en inzet nemen we de mooie maar ook zware taak tot ons. 

We staan aan het begin van een nieuw ( kitten) seizoen. De gedachten gaan al over en weer…… De eerste melding, wanneer gaat deze binnen komen, couveuse  in gereedheid brengen etc etc.


Hoewel we onze uiterste best doen om “mama poes”haar taken zo goed mogelijk over te nemen, zijn we laatst – per toeval- tegen een mooie surrogaatmoeder aan gelopen. De Snuggle Kitty

Deze SnuggleKitty van Smart Pet Love wordt gebruikt als een surrogaatmoeder en zorgt voor een heerlijk comfortabel en veilig gevoel voor de kitten. Dankzij de warmtebron en kunstmatige, voelbare hartslag in de knuffel zullen kleine moederloze kittens zich veilig en geborgen voelen. Hierdoor zal gedrag veroorzaakt door angst, zoals janken of miauwen, afnemen en zal het dier zich sneller thuis voelen. De 2 AAA batterijen die bij de knuffel geleverd zorgen voor de hartslag en zullen tot 2 weken meegaan bij continu gebruik. De hartslag kan tevens aan en uit gezet worden.


Onze vraag, wil u ons helpen door middel van een donatie?

Namens alle kleine moederloze kittens, BEDANKT!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
23 donaties
€ 227,00

Deze actie is gesloten.