Wil jij mij helpen om te rehabiliteren?

Wil jij mij helpen om te rehabiliteren? | Geld inzamelen
 
 
Dit is Bram, hij komt uit Roemenie en ik ben de tweede adoptant.

Hallooooootjes,

Mijn naam is Bram, ik was een pup van 3 weken oud toen ik met mijn zusje uit de sloot in roemenie gered ben. Ik ben met de fles groot gebracht maar doordat mijn mama er niet voor mijn zusje en mij was heb ik een groot stuk socialisatie gemist waardoor ik niet goed weet hoe ik mij hoor te gedragen. Ik doe heel erg mijn best en ben voor mijn baasje heel erg lief maar ik ben heel bang voor mensen die ik niet ken en de meeste andere honden vind ik ook erg spannend.

Daarom geef ik maar een hele grote mond en doe ik vaak heel erg onaardig. hierdoor kan ik niet bij mijn baasje blijven als ik mij zo blijf gedragen omdat mijn baasje thuiszorg heeft en ik heel onaardig doe als ze er zijn.

Doordat ik zo bang ben kon ik ook niet bij mijn eerste huisje blijven omdat ik de vriendjes en vriendinnetjes van de kindjes heel erg eng vond en daarom ook maar lelijk deed waardoor ik in de bench moest als er kindjes kwamen spelen.

Nu ook dit baasje de veiligheid van bezoek niet kan waarborgen zegt de stichtin die mij gered hebben dat ik niet meer herplaatst kan worden. Ik wil heel graag leren hoe ik mij moet gedragen maar dan moet ik gerhehabiliteerd worden en dat kost een heleboel centjes. Als ik deze kans niet kan krijgen is de enige oplossing euthanasie, dit wil mijn baasje niet omdat ik echt heel erg lief ben voor mensen die ik goed ken.

Mijn baasje heeft contact gehad met een rehabilitatie centrum in Belgie, hier wil zij mij heen brengen zodat ik weer leer hoe ik met soortgenootjes en mensen moet omgaan. Maar zoveel centjes heeft mijn baasje niet, het kost €40,- per dag en ik moet er minimaal 1 maand heen.

De meneer die mij kan helpen heet Tom Sinnaeve hij noemt zichzelf ook dogboy. Tom heeft een opleiding gehad bij Cesar Millan en rond getrokken in Roemenie om de honden op straat te observeren.

Willen jullie mij en mijn baasje alsjeblieft helpen!

Een poot van mij, en hartelijke groetjes van mijn baasje.

Celine Wildenburg
02-06-2019

Hallo,

Ik mag naar martin gaus! Hopelijk kan hij mijn vertrouwen in mens en soortgenootjes herstellen. Ik zal niet bij mijn huidige baasje meer terugkomen. Zoveel verschillende gezichten geeft mij te veel stress. Met pijn in het hart van mijn baasje doet zij afstand van mij omdat ze het beste voor mij wilt.

Namens mij en mijn baasje ontzettend bedankt allemaal!

Lieve groetjes van mijn baasje en een knuffel en poot van mij!


Celine Wildenburg
16-04-2019

Hallo,

Omdat ik op het moment erg moeilijk gedrag laat zien wil mijn baasje nu zo spoedig mogelijk een gedragsdeskundige inschakelen. We beginnen nu dus eerst met een kleiner stapje. Mijn baasje wil een gedragsdeskundige voor mij inschakelen en wij hopen dat zij mij en mijn baasje eerst wat dingetjes kan leren.

De naam van deze gedragsdeskundige is Sandra Kraaij, zij komt dan 4 keer een uur op huisbezoek en gaat samen met mijn baasje hard met mij aan het werk.

Deze 4 keer kosten €140,- dus voor nu is dit de eerste stap, ook omdat wij weten dat €2000,- heel erg veel is.

Groetjes!!


5 donaties
€ 70,00
Doel: € 2.000,00
3%

Deze actie is gesloten.