Wil je wat licht in donker brengen

Wil je wat licht in donker brengen | Geld inzamelen
 
 
De diagnose kanker is al erg genoeg, maar dan verlies je ook nog eens je haar.

Wil je alsjeblieft, samen met  mij,
wat licht in donkere dagen brengen?

Vanaf het moment dat ik door de lot als de kanker patiënt, op de afdeling oncologie van Bravis ziekenhuis in Roosendaal, voor mijn eerste chemokuur kwam, heb ik wens om iets terug te doen voor ons medemens en lotgenoten. Dat was moment dat ik me tegelijk heel verdrietig en gezegend heb gevoeld. Verdriet omdat ik dit zware weg moest doorlopen. Gezegend omdat ik behandeld word in de ruimte die zo mooi,licht en schoon was met een zo aardig,lief en attent personeel.

Dat gezegend gevoel was zo sterk omdat ik heel goed wist dat mijn lotgenoten in mijn vaderland op hun cancer weg die “luxe” niet hebben. Er is EEN behandelplek in het hele land. Om chemokuur te kunnen krijgen moeten ze eerst geld inzamelen om woonruimte in de beurt van de kliniek te bekostigen. Door de grote afstand is heen en terug reizen geen optie. Dus ze moeten hun huis verlaten en alles wat juist energie en steun geeft (familie,vrienden, vertrouwd omgeving), achterlaten om chemo behandeling te krijgen.

Vanaf die eerste moment bij oncologie afdeling tot nu toe heb ik veel geleerd en leven meer gaan waarderen. Mijn kracht en doorzettingsvermogen was ondersteund door de lieve mensen om mij heen. Familie,collega’s, vrienden en kennissen  hebben mijn weg naar de genezing heel aangenaam gemaakt. Mijn dank is hiervoor heel groot. En mijn wens is ondertussen alleen maar groter geworden.

Daarom wil ik graag ook wat licht in die eenzame in donkere dagen van mijn lotgenoten brengen.

Ondertussen heb ik me geïnformeerd hoe ik mijn bijdrage kan leveren. Mijn doel zijn vrouwen die door de kanker hun haar of borst verliezen(wat heel erg is) en zelf geen pruik of borstprothese kunnen kopen( of van verzekering krijgen) omdat ze financieel niet in staat zijn.
Ik heb mijn pruik via wigssis.nl besteld voor 150 euro (echt haar). Die heeft me goed bevallen en ik was heel blij en zelfverzekerd mee. Op wigssis wil ik ook de pruiken voor de donatie bestellen.

Het is mijn wens…maar ik kan helaas niet toveren :(. Dus ik dacht als je me een beetje zou kunnen helpen en de kosten kunnen delen? Ook als is het maar een gedeelte...

Wil je alsjeblieft deze actie met je frienden delen zodat de kans op succes vergroot.

Veel liefs,
D.S.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 3.000,00
0%

Deze actie is gesloten.