Wil je mij helpen met mijn studie opdracht?

Wil je mij helpen met mijn studie opdracht? | Geld inzamelen
 
 
Draag met 5 euro bij aan de ontwikkeling van super lekker ijs!

Beste vrienden, familie en onbekenden,

Mijn naam is Romana den Engelse, 25 jaar en ik ben een vierdejaars studente van de opleiding Food Innovation aan de HAS University of Applied Sciences te 's-Hertogenbosch. Momenteel doe ik de Innovatieklas, waarin studenten een project opzetten vanuit hun eigen talenten en passies. Zelf heb ik een passie voor plantaardige voeding en ben ik gek op ijs!

Ik zie het als een uitdaging om deze twee passies te combineren en een superlekker ijsconcept te ontwikkelen. Dit houd in dat ik aan de slag ga met de recepturen van dit ijs en het visueel aantrekkelijk te maken (logo, posters, flyers etc.).

Tijdens mijn onderzoek heb ik gemerkt dat de vraag naar plantaardig ijs de afgelopen 3 jaar is gestegen. Niet alleen door mensen die er voor kiezen om op deze manier te eten, maar ook door mensen met een lactose-intolerantie of een koemelkallergie. Het geeft mij een goed gevoel als ik een ijsproduct kan maken dat geschikt is voor deze mensen en te weten dat ik met dit product bijdraag aan een betere wereld.

Om een goed eindproduct te kunnen maken, wil ik graag werken met ingrediënten van een goede kwaliteit. Helaas zijn deze kosten voor mij redelijk hoog, gezien studiefinanciering mijn enige bron van inkomsten is. Gelukkig kan ik op school werken met geschikte apparatuur en heb ik zelf een achtergrond als grafisch ontwerper.

Het ijsconcept zal eind januari op de Food Experience op de HAS University of Applied Sciences te ’s-Hertogenbosch gepresenteerd worden. Op dit evenement komen (young) food professionals en bedrijven, waarbij de kans aanwezig is dat dit product door een bedrijf zal worden opgenomen in hun assortiment.

Hierbij wil ik de wereld laten zien dat plantaardig eten super leuk (en lekker) is! Met het streefbedrag kan ik voorlopig uit de voeten om te experimenteren met verschillende ingrediënten. Ik ben nu druk bezig met het opzetten van de recepturen en wil graag in december beginnen met experimenteren. Uiteraard ben je welkom om een keertje te komen proeven!

Groetjes,


RomanaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 310,00
Doel: € 200,00
155%

Deze actie is gesloten.