Wil je mij helpen met de laatste loodjes

Wil je mij helpen met de laatste loodjes | Geld inzamelen
 
 
Ziek geworden door keelkanker en tijdelijk geen inkomsten

Ik ben Bert Wouters en 54 jaar.

Na het stuk lopen van mijn relatie januari vorig jaar, heb ik 7 maanden bij vrienden op het erf gewoond. In juli viel mijn oog op een zelfstandige woning net buiten de stad, klein maar fijn. Helaas kon ik me op dit adres niet inschrijven maar dat was voor mij geen probleem. Ik zag dit huisje als een tijdelijke tussenfase.
Ik werk ZZP als vrachtwagenchauffeur en wilde nu de gelegenheid hebben te kunnen werken en sparen tot de volgende stap.
Helaas werd er in augutus keelkanker geconstateerd en in no time het hele circus van bestralingen met chemotherapie. Afgelopen november de laatste behandelingen gehad, nu weer tijd voor de goede wind en mijn leven weer oppakken.
Maar dat lukt nog steeds niet, de bijwerkingen zijn zo enorm belastend en pijnlijk en volgens de radioloog kan dat nog wel een half jaar duren.
Mijn spaargeld is op, ik heb al geld moeten lenen en weet nu even niet meer wat te doen. Aangezien ik hier 'gedogen' woon en me niet kan inschrijven heb ik geen recht op uitkering en een AOV verzekering heb ik helaas ook niet.

Ik vraag u hierbij om een tijdelijke financiële ondersteuning om mij door de laatste loodjes heen te helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
61 donaties
€ 3.006,00
Doel: € 10.000,00
30%

Deze actie is gesloten.