wijtegenleukemie

wijtegenleukemie | Geld inzamelen
 
 
Even weer kind zijn en plezier maken zoals het hoort te zijn.

24 september 2018, de dag dat alles anders ging en wij de grond onder onze voeten voelde wegzakken. Op deze dag werden wij geconfronteerd met de diagnose ALL (acute lymfatische leukemie) voor onze dochter Meis. De rollercoaster van emoties waarin je terecht komt, is niet te beschrijven en het is te bizar voor woorden hoe je wereld er vanaf dat moment uitziet. Alles gaat OFF .. en nog maar een ding is belangrijk.. 

De weg die wij zijn ingeslagen is heftig, emotioneel, lang en zwaar... maar het gevoel van strijd overheerst, ook al is dat niet altijd makkelijk.

Inmiddels zijn we 5 maanden onderweg en houdt onze superhero zich dapper en sterk. Ondanks alles, proberen we van elkaar te genieten als de dagen goed zijn. Onder meer de steun van familie, vrienden, buren, collega's, school, kennissen doet ons erg goed. Ze geven ons het gevoel dat we er niet alleen voor staan!! Er is een stip op de horizon waar wij naartoe werken met z'n allen 20-09-2020! #wijtegenleukemie 

In de afgelopen maanden hebben we kennisgemaakt met diverse specialisten in 3 ziekenhuizen, het PMC in Utrecht, het MST Enschede en het UMCG Groningen. Stuk voor stuk geweldige mensen met het hart op de juiste plaats. Wat ons het meest is opgevallen zijn de vele vrijwilligers en instanties, in en om het ziekenhuis, die zich bezig houden met het zo aangenaam mogelijk maken voor het kind. Van knutseloma's, tekenaars, muzikanten, voorleesopa's tot dansende zusters en clowns. Om weer even een glimlach op het gezicht van onze dochter te zien, onbetaalbaar! Veel respect hebben wij voor deze mensen gekregen om dag in dag uit weer vol energie alles te geven voor een aangename tijd. 

Juist deze voorzieningen maken het enigszins dragelijk om een dag door te komen.

Deze voorzieningen moeten het hebben van giften en schenkingen. Geld voor onderzoek vinden wij ook erg belangrijk, maar juist ook dit soort waardevolle activiteiten verdienen de aandacht! 

Met elkaar gaan we de strijd aan en brengen diverse initiatieven bij elkaar. 

We gaan onder meer geld ophalen tijdens de halve marathon (14-04) van Enschede. Hier lopen vrienden, familie en collega's in de stijd tegen leukemie #wijtegenleukemie.  Deze groep bestaat uit 14 fantastische lopers die zich inzetten voor dit goede doel!!  >> Cindy Achterberg, Elke Loode, Marjolein Kloosterman, Sven Koelen, Astrid Slot, Stefan de Wit, Mike Sessink, Dennis Wijnberg, Ribecca Abbink, Patrick Wilbrink, Naomi Homrighausen, Yvet Damming, Martijn Borgmeyer en ondergetekende. Belangenloos heeft CRAFT deze groep in de shirts gestoken.. dus wij gaan als een speer! #CRAFT

Ook zal het jaarlijkse (uitverkochte) GDVPfriends in het teken staan van #wijtegenleukemie. De opbrengst van deze avond en de opbrengst van de hardlopers zal de gezamenlijke pot vormen voor het goede doel!!! 

Wij zijn vol vertrouwen en doen alles voor een gezonde toekomst...  #wijtegenleukemie

Wij zijn dankbaar voor alle steun die wij al hebben mogen ontvangen.

Michel, Maaike, Meis & Sep. 

UPDATE : inmiddels is het 21.30 op 27 februari en zijn wij zo'n 8 uur onderweg met onze doneerpagina >> geweldig al deze reacties en donaties!! onwijs dankbaar.. wij hebben als hardlopers en GDVPfriends besloten om te proberen een nog groter bedrag op te halen.. next target!! €10.000 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
542 donaties
€ 10.585,00
Doel: € 10.000,00
105%