Wij zijn lyme meer dan moe, help onze Ellen!

Wij zijn lyme meer dan moe, help onze Ellen! | Geld inzamelen
 
 
Dure behandeling in de VS, kan Ellen haar betrokken en liefdevolle leven teruggeven!

EDIT 21-12-2017: Nu we wat meer weten over de behandeling en de kosten die daar mee samenhangen, kunnen we de financiële doelstelling gelukkig bijstellen naar €30.000,-

Wij willen tevens van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor alle hartverwarmende reacties, de bemoedigende woorden en de gulle donaties. Het feit dat jullie Ellen allen zo'n warm hart toedragen is gewoonweg fantastisch! We hebben er geen woorden voor. Dank jullie wel!

 

"Ellen zorgt er wel voor!" Dat is hoe familie, vrienden en collega's haar kennen. Naast haar werk als docent binnen het (speciaal) onderwijs en begeleider passend onderwijs, runde zij haar eigen bedrijf. Met hart en ziel gaf zij kinderen ondersteuning om hun talenten tot uitdrukking te laten komen in een liefdevolle, veilige, open en respectvolle omgeving. Niets was haar te gek, haar passie om anderen te helpen was groot.

Ruim 10 jaar deed zij alles op pure wilskracht en karakter, maar sinds 2015 heeft chronische lyme de overhand genomen. Iedere dag is een gevecht voor Ellen. Ondanks alle klachten en pijn blijft Ellen positief, strijdvaardig, sterk, gedreven, moedig en tovert ze iedere dag een lach op haar gezicht. Het beetje energie dat zij heeft, moet zij ten volle benutten voor haar strijd tegen Lyme.

En nog steeds, ondanks haar chronische Lyme, denkt ze eerder aan een ander dan aan zichzelf...

Vandaar Stichting Ellen, opgericht door vrienden van Ellen die iets voor haar terug willen doen. Wij willen haar helpen, zodat zij zich volledig kan richten op haar strijd om beter te worden. En heel egoïstisch misschien, maar wij willen bovenal de levenslustige en sterke Ellen, waar wij zoveel van houden, terug...

Tijdens het Lyme symposium "Something Inside So Strong" kwam Ellen in contact met een gerenommeerde lyme arts in de VS. De behandeling van deze arts geeft haar weer hoop op kwaliteit van leven. Maar de behandeling is kostbaar.

Help ons onze Ellen weer terug te krijgen en help Ellen in haar strijd tegen chronische lyme. Geef haar weer kwaliteit van leven! Doneer voor haar behandeling in de VS.

ps. Wanneer jouw donatie niet anoniem is, zal je mailadres voor de Stichting zichtbaar zijn. Dit biedt ons de mogelijkheid om je een persoonlijk bedankje te sturen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
112 donaties
€ 4.179,00
Doel: € 30.000,00
13%

Deze actie is gesloten.