Wij willen naar een huurwoning!

Wij willen naar een huurwoning! | Geld inzamelen
 
 
Hulp gezocht bij het verhuizen naar een huurwoning

Hoi allemaal. 

In 2010 heb ik een klein flatje gekocht omdat het voor mij niet mogenlijk was om te huren. 

Inmiddels ben ik een scheiding verder, zijn er kinderen bij gekomen en is deze woning echt te klein, te duur en bijna onmogelijk om met maxi-cosi en een dochtertje van 4, vier lange betonnen trappen op te lopen. Als ik een huurwoning zou hebben, heb ik recht op huursubsidie en dit zou een groot bedrag schelen in de maand. Een paar jaar geleden was het crisis en zou ik een grote schuld oplopen als ik zou verkopen. Daarom ben ik noodgedwongen hier blijven wonen. Op dit moment is het een goede tijd om te verkopen. Ik sta inmiddels lang genoeg ingeschreven om naar een eengezinswoning te kunnen, maar... de kosten voor de verhuizing, de dubbele lasten (koop en huurwoning), de rente over het spaardeel van de hypotheek zijn voor mij onbetaalbaar. Als de markt weer instort, kom ik nooit meer van deze woning af. Het voelt als een blok aan mijn been en zou heel graag een nieuwe start met mijn kinderen willen maken in een betaalbare eengezinswoning met een bovenverdieping en een tuin. 

Ik weet dat er mensen zijn die het harder nodig hebben als wij, en mensen die ik het meer zou gunnen als mijzelf. maar ik heb ook altijd geleerd om alle opties te gebruiken om je doel te behalen en hard te werken om iets te bereiken. Ik werk daarom ook bijna fulltime om mijn gezin te kunnen onderhouden, maar hoe hard ik ook werk, hoe zuinig ik ook ben, het is niet genoeg om dit op korte termijn te realiseren. Ik kan hiervoor geen lening krijgen bij een bank, heb geen familie die bij kan staan, dus daarom deze misschien onmogelijke actie. 

Het geld is bedoeld voor de dubbele lasten tijdens de verhuizing, de rente over het spaardeel van de hypotheek, de makelaarskosten en als er wellicht iets overblijft om de nieuwe kamers van mijn kinderen te voorzien van een likje verf en vloerbedekking. 

Help ons alsjeblieft naar een betaalbare huurwoning. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.