Wij wensen u een goed 2018 ! Steunt u ons?

Wij wensen u een goed 2018 ! Steunt u ons? | Geld inzamelen
 
 
Dagelijks zetten tientallen mensen zich voor u in, helpt u hen nu? Lees hier meer

Het einde van het jaar is weer inzicht ! Wat hebben we een mooi jaar achter de rug, waarbij we jou hebben voorzien van nieuws in tekst, beeld en geluid! Onze fotografen en redacteuren hebben het afgelopen jaar dag en nacht gewerkt, zodat jij op de hoogte was van het nieuws. Naast het nieuws was ons redactieteam van vermist druk doende om samen met jullie volgers en delers de mensen weer terug te vinden. Tot nu zijn er dit jaar al 248 vermiste personen geplaatst. Mede dankzij al onze volgers zijn er hiervan 194 in goede gezondheid terug gevonden! Helaas moesten we in 41 gevallen komen met een mededeling dat de vermiste persoon overleden was teruggevonden. De overige vermiste personen staan nog open en hiervoor doen we ons best om ook die zo snel mogelijk terug te vinden. Kortom een Groep om trots op te zijn!

Via deze weg willen wij al onze volgers ook bedanken voor het erbij zijn in 2017. Wij wensen jullie fantastische feestdagen en een goed uiteinde. Ben jij er ook weer bij in 2018? Wilt jij ons wellicht steunen? Wij kunnen het goed gebruiken om zo door te gaan en uit te kunnen breiden! Lees hieronder er meer over

 

112Nieuwsgroep is een groep die bestaat uit tientallen geweldige freelancers die zich dagelijks belangeloos inzetten als fotograaf en/of redacteur. Zij voeren hun hobby uit, waar sommigen op andere plaatsen geen kans voor kregen. Via onze sites wordt nieuws over hulpdiensten gebracht maar nog veel meer. Dankzij de hele groep zijn we in 2,5 jaar tijd al gegroeid naar ruim 300.000 volgers, dit zijn al onze social-mediakanalen bij elkaar opgeteld. Door dit bereik zijn wij meer dan alleen 112-nieuwsbrengers.

Meer dan 112-nieuws alleen

Er wordt niet enkel 112-nieuws nagejaagd. Er worden ook interessante en informatieve zaken gebracht in de regio's zoals wegafsluitingen voor langere tijd, filewaarschuwingen, evenementen, oproepen voor verloren spullen, gestolen auto's  en nog veel meer. Onze volgers kunnen ons te allen tijde vragen om een oproep te plaatsen. Daarnaast geven wij ook veel aandacht aan goede doelen op verschillende manieren. De regio waar dit gebeurd is afhankelijk of er een fotograaf en/of redacteur actief is.  Niet in alle plaatsen is er iemand actief, daarom zijn wij constant op zoek naar mensen die zich willen aansluiten en zo ook hun hobby kunnen uitvoeren.

Vermiste personen

Wij zetten ons met een apart redactieteam in voor vermiste personen. Dat doen wij niet zomaar, maar met een grote discretie. Zo plaatsen wij niet iedere vermissing die we aangeleverd krijgen, maar plaatsen wij alleen als een politiekanaal dit bevestigd. Hierdoor voorkomen wij dat er een ‘nepvermissing’ online komt, wat bij andere online pagina's nog wel eens het geval is. Een vermissing plaatsen wij niet alleen op het kanaal Vermist met bijna 35.000 volgers, maar ook in alle plaatsen rondom de vermiste persoon en indien noodzakelijk zelfs landelijk naar 300.000 volgers. Dankzij ons enorme bereik zijn er ook al veel vermiste personen terecht gekomen en hebben wij geregeld tips kunnen doorgeven aan de recherche. Nu zijn er bijvoorbeeld ook Amber Alert en politie.nl die vermissingen delen, maar daar komt lang niet alles op te staan of soms later. Veel politieagenten plaatsen vermissingen al in een vroegtijdig stadium op Twitter en Facebook, deze groep verdient ook de aandacht alvorens die op de traditionele kanalen komen, dat doen wij dus.

Waarom crowdfunding:

Wij krijgen geen subsidies, zoals lokale, regionale en landelijke media terwijl de kosten wel steeds stijgen. Het beetje inkomsten wat binnen gehaald wordt, komt uit wat reclame en is niet voldoende om zo door te blijven gaan. Met steun van u kunnen wij onze doelen bereiken en groter uitbouwen.

Uw steun is meer dan welkom

Uiteraard staat het u vrij een bijdrage te leveren. Wij kunnen u steun goed gebruiken, elk bedrag telt mee. Met het bedrag dat we ophalen, kunnen we uitbouwen en nog meer betekenen voor een ieder. Met ons team Vermist leveren we een belangrijk bijdrage aan de maatschappij.  Met de kennis die we opgedaan hebben, willen we dit uitbouwen naar vermiste dieren. Hiervoor zal een heel ander systeem gebouwd moeten worden en dit brengt weer kosten met zich mee. Daarnaast zijn er nog plannen om het een en ander uit te rollen wat voor alle volgers interessant is, maar we kunnen daar op dit moment nog niet teveel over zeggen (i.v.m. overname idee door anderen). Met uw bijdrage kunnen we blijven functioneren en uitbouwen. Steunt u ons?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 180,00
Doel: € 11.000,00
1%

Deze actie is gesloten.