Wij vechten mee voor Serious Request 2016!

Wij vechten mee voor Serious Request 2016! | Geld inzamelen
 
 
Wij steunen Serious Request in de strijd tegen longontsteking!

Het Rode Kruis en 3FM Serious Request zetten zich dit jaar in voor slachtoffers van een stille ramp, een echte onverwachtse plotselinge killer... Een longontsteking. 

Wij, leerlingen van het MBO College in Hilversum van de afdeling Media (Klas HMEPRO6RS), keken ons ogen uit toen wij lazen over de kinderlevens die een longontsteking ons nog dagelijks ontneemt. Ongelofelijk... wat een shocker! Wij komen de komende weken gezamenlijk in actie voor Serious Request (d.m.v. geld ophalen op verschillende manieren) en wij kunnen daarbij ook online uw donatie gebruiken! Een Serious Request dus... 

Kunt u zich voorstellen dat om de 35 seconden een kind doodgaat aan iets als een longontsteking? Jaarlijks zijn dit meer dan 900.000 jonge kinderen... Ja, een longontsteking.. dat zou toch wel verholpen moeten kunnen worden in de landen waar dit veel voorkomt? Zo denken wij, Serious Request en iedereen die hen steunt er ook over! Met de juiste behandeling en goede informatie zou dit getal van 900.000 jonge kinderen per jaar ver, ver, ver terug moeten worden gedrongen! 

Voor jonge kinderen van 0 tot 5 jaar is een longontsteking iets zeer ernstigs en gevaarlijk, maar het hoeft zeker niet dodelijk te zijn! De kinderen in deze ontwikkelingslanden verdienen een gezond lang leven en niet een leven dat stopt wanneer het nog maar net begonnen is...

Eind december reizen wij met onze klas af naar Breda om het geld persoonlijk naar Het Glazen Huis toe te brengen. Wij, Serious Request en Het Rode Kruis, maar vooral de kinderen zullen uw donatie erg waarderen! Alle kleine beetjes helpen, sta er even bij stil en bedenk dat u gewoon kinderlevens kunt redden op deze manier.

 

Wilt u ons steunen in de strijd tegen longontsteking?

 

Alvast heel erg bedankt voor uw tijd en donatie!  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00

Deze actie is gesloten.