Wij steunen 3FM Serious Request! Help jij ook mee?

Wij steunen 3FM Serious Request! Help jij ook mee? | Geld inzamelen
 
 
Inzameingsactie goede doel 3FM Serious Request door studenten van ROCvA college Zuid

Bijna iedereen weet nog hoe het voelde toen je als klein jongetje of meisje een van jouw ouders kwijtraakte in de supermarkt. Dat gevoel is voor elk kind hetzelfde, waar dan ook ter wereld. Kinderen hebben ouders of verzorgers nodig om te overleven. Voor hen is juist de impact van een vermissing het grootst: zonder eten, drinken, onderdak en scholing staan ze er helemaal alleen voor. Ze moeten op zoek naar een manier om geld te verdienen. Het risico op uitbuiting, geweld, betaalde arbeid of prostitutie is daarbij groot. Om dit te voorkomen, is het noodzakelijk en van levensbelang om hen te herenigen met hun ouders of verzorgers.


Samen met onze klas gaan wij proberen, op verschillende manieren, zoveel mogelijk geld in te zamelen om gebroken families weer bij elkaar te brengen. Met een klein bedrag kan een kind via het Rode Kruis een bericht naar zijn of haar familie sturen om te laten weten dat hij of zij in leven is en dat het goed gaat.

Ons streefbedrag is 60 euro, maar natuurlijk willen wij daar wel over heen! Helpen jullie ons zoveel mogelijk geld in te zamelen? En families weer te herenigen? 

 

Voor kleinere donaties dan 5 euro:

NL22SNSB0940558904

t.n.v. P DIJK

met als omschrijving: Doneeractie Serious Request

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 60,00
Doel: € 60,00
100%

Deze actie is gesloten.