Wij geven Buddy nog een kans! Help je mee?

Wij geven Buddy nog een kans! Help je mee? | Geld inzamelen
 
 
Buddy naar de slacht of nog een kans?

Afgelopen zomer, augustus 2017, ontmoetten we bij toeval Clydesdale Buddy en zijn eigenaresse. Wat een prachtig paard! We waren direct erg van hem gecharmeerd. Leuk om eens een Clydesdale in levende lijve te bewonderen!

Toen kregen we begin vorige maand (januari 2018) een mail van de eigenaresse van Buddy ...

Wegens omstandigheden kon zij niet meer voor hem zorgen EN hij had een zware peesblessure RV aan het checkligament, wat hem onverkoopbaar maakt. Ze had haar hoop op ons gevestigd, omdat wij hem zo gaaf vonden.... 

We krijgen met regelmaat paarden gratis aangeboden, maar gaan daar eigenlijk nooit meer op in. En gaaf vinden en willen hebben, dat zijn nogal verschillende dingen zeg maar...... 

Daarnaast staat onze stal vol en hebben we al 4 eigen paarden die het nodige kosten.... 

Maar om de een of andere reden zeiden we niet direct 'nee' en liet ' het verhaal Buddy' ons niet los. 

Om een lang verhaal kort te maken, het was naar ons of naar de slacht. Na weken van wikken en wegen, toch echobeelden van de pees door onze dierenarts laten beoordelen, overleggen met de specialisten waar we mee samenwerken......hebben we besloten om Buddy een kans te geven. 

Slim? Nee, allesbehalve. Maar we gunnen het hem zo om beter te worden en een mooie toekomst te hebben! 

Samen met onze super specialisten: Linda van Diepen van Horse in Motion, Hoefspecialist Klaas Feuth, Natascha Bos van De Blauwe Hengst en de dierenartsen van Lingehoeve Diergeneeskunde gaan we alles in het werk stellen om Buddy gezond en sterk te maken. Zodat we over een jaar op zoek kunnen gaan naar een passend baasje! 

Je zult begrijpen dat de revalidatie veel tijd, geld en energie gaat kosten. En daarom vragen we jouw hulp. Wil jij ons steunen met de revalidatie van Buddy? Iedere euro is meer dan welkom! 

Namens Buddy vast heel veel dank!

Anja & Mireille

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
58 donaties
€ 1.504,00

Deze actie is gesloten.