Wietske en Mees voor de kinderen van Fahari Kenia

Wietske en Mees voor de kinderen van Fahari Kenia | Geld inzamelen
 
 
Fahari foundation, voor wees kinderen van Kenia.

De Fahari foundation, in Kenia geregistreerd als 'trots' foundation, is opgezet door Lae-titia en Bas Giling in 2010. Tijdens hun eerste reis naar Kenia werden ze geraakt door het lot van de (wees)kinderen en ze besloten hun hart te volgen. Zij zetten een t(e)huis op waar in beginsel 16 en momenteel 44 kinderen intern en daarnaast nog 22 highschool kinderen extern een kans op een beter leven krijgen door ze onderwijs, voeding en ondersteuning in het opbouwen van hun leven te geven.

Mees en ik mogen in februari (uiteraard volledig op eigen kosten) mee naar Kenia om de kinderen te ontmoeten en hopelijk ons steentje bij te kunnen dragen aan deze prachtige organisatie.  We hopen dat u ons helpt om van dat steentje een steen te maken, of misschien wel een hele verdieping, zodat er in de toekomst nog meer kinderen geholpen kunnen worden. Alle beetjes helpen en we gaan uw steun hoogst persoonlijk en met eigen handen afgeven op de plek en aan de mensen die het zo ontzettend dankbaar zullen ontvangen en inzetten om de kinderen van Fahari te helpen.

Wij zijn 'Fahari' (Keniaans voor 'trots') en dankbaar deze bijzondere reis te mogen gaan maken en willen u bij voorbaat hartelijk danken voor uw steun! 

Liefs Mees en WietskeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

63 donaties
€ 1.035,00
Doel: € 1.000,00
103%

Deze actie is gesloten.