Wie wil mij helpen mijn paard beter te maken?

Wie wil mij helpen mijn paard beter te maken? | Geld inzamelen
 
 
Tandartsbehandeling voor mijn lieve 8 jarige paard Evita

Lieve mensen,

Ons paard, Evita, heeft al sinds mei dit jaar problemen met haar gezondheid. Het begon met verdikking aan haar benen en weinig levenslust. Daarna kreeg zij ook problemen met haar darmen en in haar rug. De dierenarts heeft verschillende onderzoeken gedaan en zij heeft verschillende behandelingen achter de rug. Hiervoor is zij ook al een paar keer naar de dierenkliniek geweest. Natuurlijk willen wij haar helpen en hebben wij er alles aan gedaan om de behandelingen mogelijk te maken. Helaas zijn wij nu op een punt gekomen dat wij ons dat niet meer kunnen veroorloven.

Vorige week is de tandarts geweest bij Evita en die heeft geconstateerd dat er een kies bij haar is afgebroken. Deze moet operatief verwijderd worden en daarna zal zij waarschijnlijk een heel stuk opknappen. De tandarts en de dierenarts kunnen alleen niet garanderen dat haar darmproblemen dan verholpen zijn. Door de gebroken kies heeft zij ook een ontsteking in haar mond en als die verholpen is, zal haar weerstand wel toenemen en kan zij weer normaal functioneren.

Waarom dan deze actie als duidelijk is wat er moet gebeuren?

De behandelingen van de afgelopen tijd hebben wij kunnen betalen van ons spaargeld en door extra te werken. Het geld is nu alleen op en wij redden het niet meer om deze tandartsrekening te betalen en dan weten we nog niet eens wat er daarna nog voor onderzoeken kunnen komen en wat die gaan kosten.

We staan nu voor de keus om Evita in te laten slapen om een gebroken kies en omdat we die behandeling bij de tandarts niet kunnen betalen. Wij zouden heel graag willen dat de kies getrokken kan worden en Evita weer laten opknappen zodat ze nog een mooi leven kan leiden. Wij beseffen ons ook dat dat misschien niet meer bij ons zal zijn omdat we al het mogelijke hebben gedaan wat we konden. Maar zij kan dan nog wel heel veel geluk brengen bij een nieuwe eigenaar.

Bedankt dat u ons verhaal heeft willen lezen en als u Evita wil helpen willen wij u daar alvast heel erg voor bedanken.

met vriendelijke groet,

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 110,00
Doel: € 2.500,00
4%

Deze actie is gesloten.