Wie van de trap valt..........

Wie van de trap valt.......... | Geld inzamelen
 
 
Hulp voor de gevolgen van een val van een trap in Spanje.....

Hallo allemaal,

ik doe een oproep om een finaciele bijdrage voor mijzelf. Na lang twijfelen maar toch over de streep getrokken door verschillende mensen om mij heen heb ik dan toch de knoop doorgehakt omdat ik geen andere manier zie om aan geld te komen.

In april van dit jaar ben ik door een val van een trap in het complex waar ik woon in Spanje mijn kaken gebroken. Door de heftige klap zijn ook bijna al mijn kiezen beschadigd, sommige onherstelbaar. Ik ben na aankomst met de ambulance in het ziekenhuis de volgende dag naar een kaakchirurg geweest en hij heeft middels schroeven en elastieken mijn kaken gefixeerd. Echter toen deze weer werden verwijderd bleek voor mij na een paar dagen dat mijn mond anders stond en het praten er niet makkelijker op was geworden. Ik ben toen naar Nederland gegaan naar "mijn eigen" tandarts omdat hij natuurlijk de geschiedenis van mijn gebit kent. Hij schrok toen hij zag hoe mijn kaak stond en hoe mijn gebit eraan toe was. Zeven kiezen beschadigd waarvan er enkele zover afgeknapt dat zenuwen bloot lagen, geloof mij, daar was ik zelf al achter gekomen. Mijn tandarts wilde niet aan een behandeling beginnen en nam persoonlijk contact op met het UMCG zodat ik daar gezien kon worden door een kaakchirurg. Hij stelde voor om eerst de kiezen dicht te maken zodat de gevoelige zenuwen niet meer voor zoveel pijn zouden zorgen. Een operatie zou in de toekomst een optie zijn. Dat zou betekenen eerst een regulatie, daarna opnieuw breken en daarna waarschijnlijk weer een regulatie.

Ik verkeer helaas in een positie dat ik dit allemaal zelf zou moeten betalen omdat ik niet verzekerd ben in Nederland. Ik heb geen vast inkomen in Spanje en wat ik al verdien met mijn werk is zo weinig, maar net genoeg om in mijn eigen levensonderhoud te kunnen voorzien. Ik kan onmogelijk een potje maken om mijzelf deze behandelingen te bekostigen.

Ik zou heel graag weer gewoon kunnen eten. Ik probeer weer een beetje te kauwen maar doordat de kaak scheef aan elkaar is gegroeid staan de kiezen niet goed boven elkaar en maken geen contact. Ik heb nu een fikse overbeet waardoor ik zelfs geen brood kan afbijten. De eerste behandeling die ik ga krijgen is de kiezen weer op hoogte brengen zodat de kiezen weer contact maken waardoor ik in ieder geval weer zou kunnen kauwen.

Lieve mensen ik vertrouw en hoop op uw finaciele bijdrage. Ik heb hierdoor 10 weken geen inkomsten gehad wel de eerste paar honderd euro tandartskosten. Laat mij dit traject ingaan hoewel dat absoluut geen pretje zal zijn maar ik heb weinig keus.....

Ik ben met deze actie begonnen met een hoge inzet een paar maanden geleden. Echter heb het bedrag voorlopig bijgesteld om in ieder geval de eerste behandelingen te kunnen gaan betalen. Als dit niet genoeg blijkt ga ik na de eerste behandeling verder met mijn actie.

 

Alvast mijn hartelijk dank!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 1.175,00
Doel: € 8.000,00
14%

Deze actie is gesloten.