Wie kan ons helpen met de dierenarts rekeningen

Wie kan ons helpen met de dierenarts rekeningen | Geld inzamelen
 
 
Wie kan ons helpen met de dierenarts rekeningen

Lieve lezers van deze donatieactie.

Gráág zou ik even uw aandacht willen door middel van dit trieste bericht.
U heeft mijn eerdere bericht al gelezen over de kater die gedumpt is ik zal u dat even met over vertellen via dit bericht.
Mijn over buurvrouw wonende te Haaren  had 1 hele lieve kater die al sinds woensdag vermist was,na een paar dagen zoeken en rond vragen kwamen wij er zondag achter dat hij op avimedi stond en zijn gaan bellen en hij was inmiddels bij de 2e dieren arts beland in Reijen.
Ze hadden de kater zaterdag op zondag nacht gevonden op de Rosepdreef in Oisterwijk ter hoogte van restaurant Meneer van Eijk  terwijl hij in Haaren woont.  De dieren ambulance heeft hem daar mee genomen op dat moment was hij zwaar vermagerd, onder de teken en vlooien, aan de diarree en overgeven en is naar het dieren asiel in Tilburg gebracht, daar heeft de kat vlooien pipet gehad voor de vlooien en teken, even later hebben ze de kater naar de spoed dienst gebracht in Oosterhout ivm dat de normale dienst doende dieren arts van het asiel geen dienst had, in Oosterhout heeft de kater diverse medicatie gekregen voor diarree,  tegen over geven, antibiotica, pijnstiller, ontsteking  remmer en infuus met vocht. De dieren arts in Oosterhout heeft hem maandag over gebracht naar Reijen waar dat het asiel de dieren normaal heen brengt.  Wij zijn maandag ochtend gaan bellen naar het asiel en kregen te horen dat er een kat gebracht was en zijn naar Reijen gereden. Daar aangekomen was het is haar kater Dikkie en hebben we met de dieren arts gesproken, de dieren arts vond de Dikkie clinics stabiel dus hij mocht mee naar huis. Thuis aangekomen ging het achter uit met Dikkie hij was heel koud en hartslag was bijna niets meer waardoor ze de dieren arts in Haaren meteen gebelt heeft en we er meteen heen gereden zijn en daar aan gekomen schrok ze zich en hoedje. Ze pakte het velletje op de zegt die is vermagerd en heeft onderkoeling dus ga hem meteen aan warmte infuus leggen zo gezegd zo gedaan. Me overbuurvrouw is elke dag gaan kijken en het ging steeds iets beter zelfs Dikkie reageerde. Gisteren na bezoek had ze hem me mogen nemen maar ze had even zo iets we laten hem voor de zeker heid nog een nachtje daar. Vanmorgen ging ze er naar toe om hem op te halen ze stonden binnen een kreegen te horen dat Dikkie net de laatste adem uit geblazen had.  De kater Dikkie is overleden aan vergiftiging, bloed armoede, bloed afbraak door het gif en het maakte door het gif geen rode bloed lichaampjes aan. Deze avond hebben ze met het hele gezin met pijn in hun hart afscheid gekomen van de 2 jarige kater Dikkie.

Dé kater Dikkie was niet de enige die vergiftigt is, hun poes Toos is ook vergiftigt.
Zondag avond hadden ze de Toos nog vlooien middel gegeven omdat het daar de er tijd voor was, die nacht had ze tot 4 uur op de buik van hun zoon gelegen en niks aan de hand. Om half 7 toen ze op stonden vonden ze haar in een hoekje van de woon kamer trillend en schuim bekkend waardoor ze zich zorgen maakte en de dieren arts gebelt hebben in Oisterwijk daar konden we meteen terecht. De dieren arts wist meteen te melden dat ze vergiftigt was dus ook Toos ging aan infuus en kreeg laxeer middel om haar lichaam leeg te krijgen. Woensdag hebben ze Toos op gehaald, ze is nog niet de oude maar ze is wel thuis en gaat wat beter met haar gelukkig.

Al deze dagen hebben heel wat kosten met zich mee gebracht kwa diëten arts kosten.
Het totale dieren artsen en dieren ambulance vervoer daar moeten ze voor betalen een totaal bedrag van € 976,36 En dan zijn er nog niet het op een neer rijden naar de dieren artsen en de telefoon kosten zitten dat nog niet bij gerekend.

Mijn vraag is:

Wie kan dit lieve gezin onze vrienden helpen. Een poes en kater vergiftigd en de kater inmiddels overleden.  Wie helpt onze liever buren vrienden en beetje met de kosten?
Alles is welkom...... ook lege flessen.
P.s. Ik zou het niet vragen als het niet nodig was.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00
Doel: € 1.000,00
1%

Deze actie is gesloten.