Wie kan mijn vriend helpen aan een 45 km auto ?

Wie kan mijn vriend helpen aan een 45 km auto ? | Geld inzamelen
 
 

Tja... en dan sta je daar, net je nieuwe 45 km autootje gekocht, hoop geld uit gegeven ervoor, denk je er vele kilometers mee te kunnen gaan rijden. Is er zo'n handige bestuurder die niet goed uit zijn ogen kijkt en tegen je nieuwe auto aan rijd.

Knap balen dus, maar als je wat minder in je bewegingen bent, maar je wilt toch mobiel zijn, dan is zo'n 45km auto wel toch handig, zeker voor boodschappen en andere zaken.

Ik werd gisteren gebeld door mijn beste maat met de vraag of ik hier iets aan kon doen, want zo'n wagentje kost 2e hands tussen de 5000 en 15.000 euro nieuw. Geld wat mijn vriend niet heeft , omdat het in zijn autootje is gestoken.

Geld voor een reparatie is er ook niet, en verzekering betaald helaas niet uit omdat de andere bestuurder onverzekerd rond reed en daarbij ook nog eens het hazepad gekozen heeft. We zijn er ook nog achter gekomen dat het kenteken ook niet klopte van de auto.

Al met al een groot verdriet en nu zit mijn vriend nood gedwongen thuis, terwijl hij er zo graag op uit wil.

Wie van jullie lezers of donateurs is er zo gul dat hij met voldoende geld weer een nieuwe of 2ehands 45 km autootje kan gaan halen ?

We zouden jullie altijd dankbaar zijn.

Met vriendelijke groeten, Cor

 

Theo
28-05-2022

Theo
28-05-2022

Hoewel deze actie al even geleden is geplaatst, toch nog even een update.

Helaas is gebleken dat de persoon die de schade heeft veroorzaakt, een valse indentiteit heeft op gegeven, en de verzekering nog al lastig aan het doen is. Met veel gedoe en nog geen enkele resultaten en ruim 2 jaar later kan er nog steeds geen andere wagen worden aan gekocht. De gezondheid van wie de wagen is, is zodanig dat hij alleen maar thuis kan zitten.

Wat een rare wereld leven we toch.... Misschien zijn er toch mensen die denken, die man moet iets kunnen doen in zijn leven...

Al doet men maar een paar euro , dan is hij er al blij mee, alvast bedankt


1 donatie
€ 10,00
Doel: € 15.000,00
0%