Wie kan mijn vriend helpen aan een 45 km auto ? | Geld inzamelen
 
 

Wie kan mijn vriend helpen aan een 45 km auto ?

45 km auto total loss bij aanrijding, wie helpt me ?

Tja... en dan sta je daar, net je nieuwe 45 km autootje gekocht, hoop geld uit gegeven ervoor, denk je er vele kilometers mee te kunnen gaan rijden. Is er zo'n handige bestuurder die niet goed uit zijn ogen kijkt en tegen je nieuwe auto aan rijd.

Knap balen dus, maar als je wat minder in je bewegingen bent, maar je wilt toch mobiel zijn, dan is zo'n 45km auto wel toch handig, zeker voor boodschappen en andere zaken.

Ik werd gisteren gebeld door mijn beste maat met de vraag of ik hier iets aan kon doen, want zo'n wagentje kost 2e hands tussen de 5000 en 15.000 euro nieuw. Geld wat mijn vriend niet heeft , omdat het in zijn autootje is gestoken.

Geld voor een reparatie is er ook niet, en verzekering betaald helaas niet uit omdat de andere bestuurder onverzekerd rond reed en daarbij ook nog eens het hazepad gekozen heeft. We zijn er ook nog achter gekomen dat het kenteken ook niet klopte van de auto.

Al met al een groot verdriet en nu zit mijn vriend nood gedwongen thuis, terwijl hij er zo graag op uit wil.

Wie van jullie lezers of donateurs is er zo gul dat hij met voldoende geld weer een nieuwe of 2ehands 45 km autootje kan gaan halen ?

We zouden jullie altijd dankbaar zijn.

Met vriendelijke groeten, Cor en Theo

 

Theo
27-12-2019

Ik wil hierbij nog even laten weten dat helaas de verzekering van de veroorzaker nog steeds niet bereid is om enige compensaties te geven. Ik vind dat zeer jammer en hoewel we via diverse wegen, denk aan deurwaarders en andere gerechtelijke wegen allerlei pogingen hebben ondernomen , de veroorzaker zegt heel simpel, dit soort autootjes horen niet op de weg dus ik betaal niet.

dat houd in dat mijn vriend nu al ruim een jaar zonder eigen vervoer zit, en geheel afhankelijk is van taxi vervoer en dus een hoop kosten moet maken, sommige kosten worden met kleine beetjes vergoed maar niet alles.

Ik vraag u dus, wees barmhartig en doneer een bedrag, maakt niet uit welk, we gaan door net zolang het benodigde bedrag er is, al is het al genoeg om een goede 2e hands brommobiel aan te schaffen.

 

Met zeer gemeende groet


1 donatie
€ 10,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.