Wie helpt Senna van haar pijn af

Wie helpt Senna van haar pijn af | Geld inzamelen
 
 
Wie helpt Senna van haar pijn af

Lieve mensen,

Ik ben Senna een hele lieve  border collie pup van 8 maanden oud.

Mijn leven gaat helaas niet over rozen, ik heb al veel meegemaakt in mijn korte leventje.           

Vanaf dag 1 dat ik bij mijn lieve vrouwtje woon ben ik alleen maar ziek geweest. Als mijn vrouwtje naar de fokker belt, gooit hij de telefoon neer en wilt niks van mij weten.

Toen het vrouwtje mij ging ophalen was ik 10 weken oud en woog ik 2,9 kg wat wel heel weinig was. De dokter dacht dat ik een dwerg bordercollie was, maar daar was ik het helemaal niet mee eens en  heb ik mijn best gedaan om te groeien. Dit is mij ook gelukt want ik ben al  veel  gegroeid.

Nu ging het gelukkig een stuk beter met mij, ik moest niet meer overgeven en ik had geen diarree meer.  Ik moest niet meer bij de dokter logeren omdat ik zo ziek was en toen ging ik weer mank lopen met mijn achterpootjes pfff wanneer heb ik toch eens meer geluk……

Mijn vrouwtje was weer heel bezorgd en ging gelukkig met mij naar de dokter waar ik inmiddels heel bang voor ben, want ik wil niet weer logeren bij de dokter maar bij mijn lieve vrouwtje blijven.

De dokter gaf mij een prikje zodat ik lekker ging slapen en heeft toen stiekem een foto van mijn heupen gemaakt.  De dokter en mijn vrouwtje schrokken heel erg van mijn foto want ik heb blijkbaar hele slechte heupen.  De Dokter had het over HD (heupdysplasie) categorie E   dit is heel slecht, de dokter zei dat het niet slechter kon.  De dokter kan mij zelf helaas niet helpen , maar heeft wel gezegd dat een gespecialiseerde dokter dat wel kan door middel van nieuwe heupen of   heupkop amputatie  of eventueel een prikje waar ik nooit meer van wakker wordt. Maar het vrouwtje heeft mij beloofd om er alles aan te gaan doen om mij beter te maken en dat ik niet een prikje krijg.

Het vrouwtje gaat  nu met mij 1 a 2 keer in de week naar een speciaal zwembad voor honden zoals mij met problemen, waar ik meer spieren krijg door het zwemmen,  zodat mijn spieren  nog sterker worden voor na de operatie.

Het vrouwtje is zo goed voor mij, ze heeft al zoveel voor mij gedaan,  iedere keer krijgt ze me weer beter met hulp van de dokter.  Alleen de portemonnee van het vrouwtje wordt steeds leger en hoopt dat er nog meer lieve mensen zijn die mij graag willen helpen en willen doneren. Je zou mij hier zo mee helpen want ik heb zoveel pijn, wie wil mij helpen zodat ik van mijn pijn af ben, ik  verdien een kans.  Ik wil mijn vrouwtje echt niet missen. Ik vindt het zo erg om mijn vrouwtje zo verdrietig te zien.

 

Het vrouwtje heeft mij beloofd als ik geopereerd wordt dat ze iedereen op de hoogte gaat houden hoe het met mij gaat.

 

                                                   Veel liefs    SENNA

 

Senna heeft ook een eigen facebook

https://www.facebook.com/groups/325258867946167/

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
40 donaties
€ 1.458,00
Doel: € 4.500,00
32%

Deze actie is gesloten.