Wie helpt Rob een handje?

Wie helpt Rob een handje? | Geld inzamelen
 
 
Keihard geknokt en nu dat laatste zetje in de rug nog nodig om de draad weer op te pakken.

Lieve bezoekers van deze site,

 

Rob, een goede vriend van ons, heeft een moeilijk jaar achter de rug. Nadat eerst zijn vrouw besloot bij hem weg te gaan werd hij korte tijd later getroffen door een ernstige ziekte.

Hij heeft alles op alles gezet om te genezen en het ziet er gelukkig naar uit dat dit nu is gelukt! Hier zijn we als vrienden natuurlijk erg blij mee. We hebben veel respect voor de manier waarop hij zijn strijd gestreden heeft en nu weer positief naar de toekomst kijkt.

Omdat hij het afgelopen jaar bijna niet heeft kunnen werken (en helaas ook geen AOV verzekering heeft omdat deze te duur is), heeft hij moeten leven van zijn reserves. De bodem van zijn bankrekening is nu bereikt waardoor financiële problemen dreigen juist op het moment dat hij zijn leven en werkzaamheden weer kan en wil gaan oppakken. Dit verdient hij absoluut niet, zeker niet omdat Rob zelf altijd klaar staat voor anderen. Je hoeft hem maar te bellen en Rob helpt je.

Nu willen wij op ons beurt Rob helpen. Natuurlijk staan we hem al zoveel mogelijk financieel bij, maar we kunnen het helaas niet alleen. Helpt u ons mee Rob een nieuwe start te geven?

Elke donatie, groot of klein, is van harte welkom.

Heel hartelijk dank, mede namens Rob!

 

Groetjes, MoniqueEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 30,00
Doel: € 9.000,00
0%

Deze actie is gesloten.