WIE HELPT Ramita om naar Los Angeles te gaan

WIE HELPT Ramita om naar Los Angeles te gaan | Geld inzamelen
 
 
World Championships of Performing Arts voor Ramita

Hallo allemaal! Mijn naam is Ramita Raghoebarsing en ik ben 16 jaar oud. Dansen is mijn passie dit doe ik al sinds me 4e jaar, dit jaar ben ik eindelijk door voor the World Championships of Performing Arts. Deze zal plaats vinden van 6 juli tot 15 juli in Los Angeles. Een droom die voor mij uitkomt. Ik als 16-jarige van hindoestaanse komaf die deze unieke kans krijgt.

Wij hebben allemaal dromen, zo ook ik.  Mijn droom is dan ook om in de prijzen te vallen bij de World Championship of Perfoming Arts, hier kan ik een 'solarship'verdienen om daar mijn dansen op een hoger niveau te brengen en de hindoestaanse gemeenschap trots te maken.

Voor ik naar Los Angeles kan gaan heb ik een fors bedrag nodig. Ik hoop dat mijn financiele positie niet in de weg zal staan van mijn droom.

Ik hoop dan ook op steun van jullie om mijn droom waar te maken. Door te doneren ben ik weer een stuk dichterbij mijn droom en alle kleine beetjes helpen.

U donatie word zeer gewaardeerd alvast bedankt. 

Het bedrag mag u ook direct overmaken naar mijn ING rekening NL45INGB0684864800 tnv R.M.S. Raghoebarsing. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
42 donaties
€ 6.110,00
Doel: € 6.000,00
101%