Wie helpt mijn vader

Wie helpt mijn vader | Geld inzamelen
 
 
Mijn vader zijn laatste wensen

Goedemorgen, middag,avond

Ik zou het in het kort uitleggen :

9 jaar geleden begon de ellende . Men ouders hebben jaren gevochten . Naar 4 jaar was het gezinnetje weer compleet . We waren weer gelukkig als een gezin . 

Maar vorige jaar mei 2016 , en hel moeilijke tijden . Men vader heeft een hartinfarct , tia , suikerziekte door de suikerziekte en infectie moest zijn onderbeen geamputeerd worden . Als dochters kwamen we allemaal samen en wachten tot wat de anisitist zij . We hadden rot nieuws gekregen de kans dat me vader weer bij kwam was 30 % 

We hadden allemaal vast afscheid genomen .  Hij werd later weg gebracht naar de ok . De uren gingen voorbij de tranen bleven door lopen . Tot dat we de verlossende telefoon kregen dat de operatie goed was verlopen en dat papa nu op de uitslaapkamer lag . We waren allemaal blij dat papa het overleefd heeft . Een echte vechter is papa . 

Nu praat papa elke dag over zijn duivenhok zijn duivenhok is helemaal af (kapot) . Dit is zijn laatste wens om zijn duiven te kunnen verzorgen in een mooie duivenhok die niet kapot is . Het liefst dat de duivenhok ook rolstoel vriendelijk word dat hij de jaren die papa nog heeft voor zijn duiven mag verzorgen . Hopelijk mag zijn wens uitkomen maar oom dat de achtertuin netjes mag zijn . 

We hebben hart van nederland ook een brief gestuurd maar tot op heden geen reactie . Wie zou me vader kunnen helpen met doneren 

Hopelijk mag zijn wens uitkomen Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00

Deze actie is gesloten.