Wie helpt mij naar de World Scout Jamboree?

Wie helpt mij naar de World Scout Jamboree? | Geld inzamelen
 
 
In actie!

Hallo, ik ben Gwen en ik ben 13 jaar (18 maart word ik 14). Ik woon samen met mijn ouders in Rotterdam. Sinds dat ik 5 jaar ben zit ik al bij de scouting Beelaerts van Blokland in Barendrecht.

Ik zit dus op de scouting Beelaerts van Blokland. Ik ga er elke zaterdag middag met plezier heen! Ik heb veel vrienden en we doen er hele leuke activiteiten, zoals spellen in het bos, koken, pionieren en vooral veel lol hebben!

Ik wil super graag naar de World Scout Jamboree in AMERIKA! De World Jamboree word 1x in de 4 jaar gehouden en dat is steeds in een ander land. In 2015 was het bijvoorbeeld in Japan. Je hebt naar 1x de kans om als deelnemer naar een World Jamboree te gaan en als je geboren bent tussen 22 juli 2001 en 21 juli 2005 dan mag je mee. Nu is het dus mijn kans om mee te gaan! 

Voor de reis is alleen veel geld nodig! Schrik niet, €4500,-! Dat is super veel geld, maar je krijgt er ook veel voor terug. Ik ga ervoor 3 weken naar Amerika, waarvan 11 dagen de Jamboree en 8 dagen de nareis in Amerika, de vluchten naar en van Amerika, 5 voorbereidingskampen in Nederland, alle activiteiten tijdens de Jamboree en de nareis, eten en drinken, kampeerspullen, kledingpakket en de reunie met een mooi fotoboek!

Ik ben al flink bezig om het geld bij elkaar te sparen en gelukkig sponsoren mijn ouders ook een deel. Ik ben in de zomervakantie (2017) begonnen met een folderwijk. Ook maak ik sieraden en verkoop wat spulletjes op Marktplaats.

Elke kleine donatie helpt. Helpen jullie mij?

Groetjes GwenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 135,00
Doel: € 2.000,00
6%

Deze actie is gesloten.