Wie helpt Mario zijn droom voort te zetten

Wie helpt Mario zijn droom voort te zetten | Geld inzamelen
 
 
Deze wajonger heeft een steuntje in de rug nodig om zijn droom weer op te pakken.

Mario zit al jaren in een Wajong situatie en door langdurige begeleiding, pakte hij eind 2019 zijn hobby als fotograaf weer op.

Hij wilde dolgraag uit de Wajong en nam de beslissing van zijn hobby zijn werk te maken. Om bekend te worden als fotokunstenaar ( zo noemen we hem graag), was het nodig veel te exposeren om zo zijn werk onder de aandacht te brengen en mogelijk te verkopen.  Zijn kunstwerken vielen zo in de smaak dat  hij voor bijna elke aangevraagde expositie geboekt werd en het jaar 2020 volgeboekt was. Helaas kwam Corona de hoek om zeilen en werden alle exposities op 1 na afgezegd.

Dit is, met name voor hem, een ontzettende domper.    Daarom wil ik voor hem geld inzamelen om op een kunstbeurs ( kunstdagen Nieuwegein in november) te kunnen staan en hem weer een steuntje in de rug te geven, zodat hij weer iets heeft om naar uit te kijken.

Voor de kunstbeurs hebben we incl BTW € 678,82 nodig voor de overige kosten zoals reizen en het drukken van zijn werk ca € 900,00.   Wij zouden dit hem graag willen schenken, echter wij zijn failliet vanwege corona.  Daarom doen we een oproep aan u. 

Wij zijn zijn begeleiders en vrienden en zijn u ontzettend dankbaar als u kunt doneren.

Daarom ontvangt u een toegangskaartje voor de beurs en uiteraard korting op zijn kunstwerken.

Nogmaals heel erg bedankt voor het lezen van deze oproep.

 

 

Erika Hansen
08-11-2020

Lieve mensen,

We willen iedereen bedanken die gedoneerd heeft.  Helaas kon dit jaar ook de beurs niet doorgaa vanwege Corona, maar dankzij de donaties kan Mario wel volgend jaar deelnemen.  Voor de vrijkaartjes en de korting, mail naar info@fotokunstenaarletschert.nl

Nogmaals heel erg bedankt namens Mario.


14 donaties
€ 150,00
Doel: € 1.500,00
10%