Wie helpt Margreet

Wie helpt Margreet | Geld inzamelen
 
 
Bijstand om medische redenen is geen vetpot

In de bijstand zitten door medische oorzaak is al erg genoeg maar als je dan ook echt alles tegelijk krijgt wat kapot gaat én je hondje ook nog overlijd zijn de kosten niet meer op te brengen. En was er vroeger wel een potje in de bijzondere bijstand, tegenwoordig is die mogelijkheid er niet meer. 

Margreet kreeg een stroomstoring waarbij de koelkast, wasmachine en vrieskist met inhoud kapot ging. En of dat niet genoeg was kreeg haar hondje in dezelfde week een herseninfarct waarbij het hondje overleed. Dus ook nog crematiekosten er bovenop. Margreet heeft helemaal niemand om op terug te vallen dus moet alles alleen zien te rooien en nu gaat dat even niet meer lukken. 

We vragen niet veel, genoeg om de apparaten te vervangen en een potje te kunnen maken voor Margreet waardoor ze weer even uit de ellende komt. Even weer een lichtje kan zien branden. We gaan weer richting de feestdagen en hoe fijn zou het zijn als Margreet dan weer zonder zorgen een beetje kan genieten van kerst in plaats van een hoofd wat blijft piekeren. 

Mensen als je het missen kan doneer dan alsjeblieft zodat Margreet ook haar zorgen kan vergeten! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 20,00
Doel: € 750,00
2%

Deze actie is gesloten.