Wie helpt Lin aan een rolstoelauto?

Wie helpt Lin aan een rolstoelauto? | Geld inzamelen
 
 
Help Lin mee.. zodat ze als gezin ook een keer samen weg kunnen!


Lin is een meisje van net 4 jaar ( 15-05-2014).
Ze woont nu 3 jaar in Nederland met haar ouders, zus van 7 en broertje van 6 maanden. 3 jaar geleden zijn ze gevlucht uit Syrië omdat het daar niet meer veilig was, Lin kon daar niet de zorg krijgen die ze nodig heeft. Medicatie waren te duur, en duurden te lang.
Ze hebben alles achter gelaten, enkel wat kleren en wat waardevolle spullen meegenomen.

Lin heeft cerebrale parese en ernstige epilepsie ook wel het syndroom van west genoemd.

Lin is met 34 weken geboren, hierbij heeft ze tijdens de bevalling zuurstof te kort gehad. Ze is ernstig beperkt in haar ontwikkeling, blindheid en heeft terugkerende epilepsie. Ze is 24/7 afhankelijk van ouders/hulpverleners. Ze kan niet communiceren, zitten, draaien enz. Lin krijgt voeding doormiddel van een maagsonde. Lin kan niet goed haar slijm of spuug terugnemen en heeft dan ook vaak verslik/verstikking gevaar hierdoor is ze altijd onder toezicht van ouders of hulpverleners.
Lin krijgt over de hele dag 8 verschillende medicaties.
Lin gaat op dit moment niet naar een KDC ivm infectie gevaar, en tekenen van stress. Ze ligt regelmatig in het ziekenhuis, en of heeft controles bij revalidatieartsen. De zorg voor Lin is zeer intensief, vooral als ze weken lang in het ziekenhuis ligt, en vrijwel weinig tot bijna niet slaapt.

Lin vind het heerlijk om met papa en mama, zus en broertje erop uit te gaan. Wandelen vind ze erg fijn, hiervan ontspant ze en geniet ze van de geuren en geluiden om haar heen.
sinds kort heeft Lin een nieuwe rolstoel omdat ze groter wordt. Hierdoor wordt het vervoeren van Lin lastig, vooral als je een dagje weg wilt gaan als familie.
Dit is eigenlijk onmogelijk omdat een taxi, en/of openbaar vervoer met alle spullen die nodig zijn voor Lin niet handig is.
Een taxi is vaak alleen voor 1 begeleidster dus kan niet de hele familie mee. Daarnaast zijn ze altijd afhankelijk van anderen om naar het ziekenhuis of andere afspraken te gaan.

Helaas kunnen zij zelf financieel geen rolstoelbus bekostigen omdat ze leven van een bijstanduitkering, daarom vragen wij jullie hulp...

Geef Lin weer de vrijheid om samen op pad te gaan met haar familie, En te genieten van alles om haar heen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 340,00
Doel: € 30.000,00
1%

Deze actie is gesloten.