Wie helpt de kinderen van Gambia en mij?

Wie helpt de kinderen van Gambia en mij? | Geld inzamelen
 
 

Mijn naam is Tim van Haandel, ik ben 18 jaar en heb dit jaar mijn vwo-gymnasium diploma gehaald. Jaren van leren en kennis opdoen.
Echter zou ik nu graag ervaring op willen doen wat op school niet haalbaar is, daarom mijn reden om voor een tussenjaar te kiezen.
Ik heb niet lang hoeven na te denken om te weten waar mijn tussenjaar aan zou moeten voldoen: Buitenland, Sociaalkarakter en Vrijwilligerswerk.

Stichting second home biedt mij deze mogelijkheid in Gambia, stichting Second Home streeft naar een betere toekomst voor kansarme kinderen met een beperking in Gambia. Ik mag 2 maanden daar verblijven en tijdens mijn verblijf kan ik hun helpen waar nodig. Dit varieert van de kinderen ophalen met een busje tot klusjes doen om de compound op te knappen.
Gedurende mijn verblijf in Gambia zal verder duidelijk gaan worden hoe ik deze kinderen en de stichting nóg verder kan helpen. Dus hoe groter de opbrengst, hoe meer ik uiteindelijk kan gaan betekenen voor de kinderen.
http://www.stichtingsecondhome.nl/ 

Het is natuurlijk mogelijk om met het vliegtuig naar Gambia te gaan, maar zoals ik eerder had aangegeven wil ik graag ervaring opdoen. Nu heb ik de kans gekregen om met de Challenge mee te doen. De Challenge houdt in dat je met een auto, startend in Antwerpen zelf naar Gambia toe gaat rijden in 20 dagen. Deze reis gaat door 7 verschillende landen en met een oversteek met de ferry van Spanje naar Marokko. Eenmaal in Gambia aangekomen wordt de auto geveild en de opbrengst aan een vooraf gekozen stichting geschonken.
https://www.antwerpenbanjul.com/ 

De kosten om dit avontuur te bekostigen bedragen rond de € 5.000, -. Zelf heb ik de afgelopen periode naast school gewerkt en al wat geld apart kunnen zetten, ook komende periode, 1 oktober vertrekken we, zal ik alles eraan doen om mijn eigen bijdrage te verhogen. Helaas zal dit niet genoeg zijn om alles te kunnen bekostigen, daarom vraag ik om jullie hulp.

50% van het gedoneerde bedrag zal worden ingezet om mijn reis te kunnen bekostigen, de andere helft zal aan stichting second home worden geschonken. Van dit gedoneerde bedrag kunnen dan materialen worden aangeschaft en dingen worden opgeknapt. Zo is het dak aan vervanging toe maar kan ook het gebouw een schilderbeurt gebruiken.

Spreekt het u aan en wilt u de kinderen van Gambia en mij helpen om dromen te verwezenlijken. Dan is een donatie klein of groot meer dan welkom.

Dankjewel

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
73 donaties
€ 1.840,00
Doel: € 10.000,00
18%