Wie helpt de gedupeerde van de stormschade 2016

Wie helpt de gedupeerde van de stormschade 2016 | Geld inzamelen
 
 
Stormschade 2016 Someren en omgeving. Diverse particulieren vallen tussen wal en schip.

Wie wilt ons helpen deze mensen en andere te helpen. Dit kan door een klein bedrag te storten 
wilt u dan dit bericht delen met andere. Vele kleintjes he...lpen ook.

HOEVEEL PECH KAN IEMAND HEBBEN?
Zij heeft een hobby “paardenfokker” en hij klust graag. Beide werken ze heel hard om hun droom om dit beide aan huis te kunnen doen, te kunnen verwezenlijken. Na lang zoeken hebben ze een huisje gevonden waar alles mogelijk is. Op 31 mei 2016 wordt de handtekening gezet voor de koop van een oude boerderij in Someren welke opgeknapt moet worden en waar paarden gehouden kunnen worden.
Vol goede moed betrokken zij met hun zoontje( 1 jaar) de woning en beginnen met het verbouwen van de schuren. Als een schuur voorzien is van een nieuw dak en boxen voor de paarden zijn gemaakt kunnen ook enkele paarden naar Someren komen.
Op donderdag 23 juni 2016 valt hun droom letterlijk en figuurlijk in het water. Die avond slaat het noodweer toe en komen hagelstenen zo groot als tennisballen uit de lucht vallen. Alle daken en de net herstelde daken van de schuren werd een “gatenkaas” en het woonhuis liep zoveel schade op dat het onbewoonbaar werd verklaard. Alle spullen werden drijfnat en er was niet meer te redden, de auto’s werden poffertjespan.
Op zo’n moment zakt de moed in je schoenen. Na van de schrik te zijn bekomen, is de verzekering gebeld want je bent verzekerd. Na diverse gesprekken krijgen ze te horen dat de verzekering niet alles uitbetaald, zoals de bouwmaterialen welke ze hadden aangeschaft voor de verbouwing. Daar het een klushuis is krijgen ze ook niet de verzekerde waarde uitgekeerd. Weer een domper.
Ze hebben een verhuurder gevonden die een stacaravan op het terrein plaats zodat ze een dak boven hun hoofd hebben, de verzekering betaalde hier enkele maanden voor.
Een nieuw huis zetten zou sneller gaan en goedkoper zijn dan de oude boerderij herstellen. Vanwege de beperkte financiële middelen wordt gekozen voor een houten skeletbouw. Aannemer gezocht en gevonden die het kon realiseren en de casco bouw eind november klaar zou zijn. Fijn, want net na het ontstaan van de schade blijkt er een tweede kindje op komst te zijn. Maar al wat er gebeurde er kwam geen huis. De aannemer beloofde van alles en vroeg om aanbetalingen, welke ook zijn gedaan. Na diverse afspraken met de aannemer heeft deze beloofd dat uiterlijk april er een huis zou staan, hij had een persoonlijk moeilijke periode achter de rug.
Vol goede moed op naar de laatste fase in de hoop dat er eind april dan een huis staat. Totdat ze de mededeling kregen dat de aannemer failliet is en niets meer te verhalen valt. Nu zakt de moed helemaal in de schoenen.
Geen huis en geen geld meer om met een andere aannemer in zee te gaan.
Waarom schrijf ik dit? Dit is een van de vele verhalen. Ik wil graag helpen maar de middelen heb ik niet. Als het mogelijk is wil ik ook andere die na de storm tussen wal en het schip zijn beland helpen. Daarom vraag ik u begrip voor de situatie te hebben en een bijdrage te storten op rekening: NL 58 ABNA 0229 4846 38 t.n.v. A. Kitslaar.
Hoe meer er gedoneerd wordt des te meer mensen er geholpen kunnen worden en uw bijdrage zal de pijn iets verzachten.
Bij voorbaat heel hartelijk dank!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 20,00

Deze actie is gesloten.