Wie goed doet wie goed ontmoet!

Wie goed doet wie goed ontmoet! | Geld inzamelen
 
 
Mijn vader staat altijd voor iedereen klaar ,wie helpt hem nu alleen kan ik het niet !!!!

lieve lezers, het gaat hier om onze zieke vader van 55 jaar.

In het voorjaar van 2017 kreeg onze vader moeite met slikken, daaruit kregen wij het slechte bericht dat er een tumor in zijn slokdarm zit die er al twee jaar zat.

Toen begon voor ons de strijd en de onzekere tijden, al was de tumor nog zo kwaad aardig en zat hij er al twee jaar waren er nergens uitzaaiingen te vinden weer een sprankje van hoop in deze tijd.

Ook zag ik onze vader weer positief worden en strijdlustig hij zou dit overwinnen de tumor was in het foute lichaam belandt waren zijn woorden.

Tot de dag aan de grote operatie stond hij voor iedereen klaar ondanks de chemo en bestralingen , Hij hielp iedereen waar die kon en liet zijn positiviteit voortgaan!

Ook heeft hij altijd een schade herstel/ autobedrijfje gehad.samen met zijn compagnon die er een zooitje van maakte en me vader het bedrijf verloor in die tijd raakte hij ook in scheiding met onze moeder,de ene tegenslag naar de andere maar altijd bleef hij positief. en goed voor de mens ,wie goed doet wie goed ontmoet was zijn motto.

Weer zijn schouders eronder een nieuw bedrijfje opgestart een nieuwe vrouw en een leuk huisje .zo stond onze vader in het leven toen hij de operatie inging, ondanks zijn slokdarm gedeeltelijk verwijderd was en een derde van maag.was de operatie goed verlopen en herstelde snel en mocht naar huis.hij was de gelukkigste man op aarde want kon thuis zijn met de kerst en oud en nieuw.

Maar aan dit goede herstel kwam snel een einde er bleek een lekkage te zijn aan zijn slokdarm, waardoor hij zichzelf vergiftigde met spoed werd er een operatie geplant, zo gezegt zo gedaan helaas kregen we eerste kerstnacht het slechte nieuws dat onze vader een flinke ontsteking had en voor de derde keer een zware operatie moest ondergaan, zo belande we eerste kerstnacht op de intencivicar de onstekings waarden zijn op dit moment gedaald de uitlagen zien er weer goed uit , alleen het herstel gaat veel tijd in nemen ik vraag hierbij deze donatie om zijn huishouden te kunnen onderhouden alles klaar te maken voor zijn thuiskomst ook wil ik zijn zaak wat hem alles is draaiende houden hij heeft door alle tijd die doorgebracht zijn in het ziekenhuis geen inkomsten kunnen werven dus er zijn wat achter standen opgelopen en wij willen niet dat hij zich daar nog meer zorgen over hoeft te maken.

 

Wie wil hem helpen wij kunnen dit niet alleen!

Bedankt namens de hele familie en uiteraard onze vader!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.