Weteringcup

Weteringcup | Geld inzamelen
 
 

Soms moet je breder denken, zo dus bij deze;

Op 2, 9 en 10 juni organiseer ik een biljarttoernooi. Dit is echt mijn spelletje, vind leuk om te spelen en zaken te organiseren.

Ondanks dat ik toch wat leuke doelen heb kunnen halen dit seizoen, is het niet altijd even vrolijk geweest.
Ik heb begin van het seizoen in oktober een klap gehad omdat mijn moeder besluit genomen na jaren strijd tegen MS, om er met medische assistentie het leven te laten voor wat het is en te kiezen voor euthanasie. Ze heeft 20+jaren gestreden van ten tijde een actieve vrouw met veel sport en bezigheden naar bedlegerig en aan het zuurstof.

Hoewel ik begrip heb voor de keuze, is het wel tevens het einde van iets en moet je afscheid nemen. Op mijn manier heb ik dat ook gedaan.

Omdat ergens anders een toernooi stopt, wil ik dat wel doorgang geven, maar dan in een iets andere vorm. Namelijk spelen voor het goede doel. Op deze manier combineer ik het aangename, namelijk een toernooi spelen en organiseren, maar dan met alle spelers en sponsors spelen voor het goede doel om een mooi bedrag op te halen.
Met wat er dit jaar gebeurd is, is de link naar het MS Fonds snel gelegd en gaat het opgebrachte geld naar dit doel.

Spelers mogen uiteraard zelf geld sponsoren, maar ze kunnen zich ook laten sponsoren. Er spelen 12 spelers mee in dit toernooi.

Tevens zijn we ook op zoek naar een aantal bedrijven die wellicht willen meehelpen om een leuk bedrag bij elkaar te krijgen.
Als er bedrijven zijn die iets willen of kunnen betekenen erin, laat me even weten.

Alle updates omtrent dit toernooi zal op een aparte website worden vermeld, namelijk via http://weteringcup.nl

Meer informatie omtrent het MS Fonds, kan men op hun website:
https://msresearch.nl/

Heb van vrij dichtbij kunnen zien hoe deze ziekte mensen kan slopen. Dit jaar wil ik iets terug doen zodat er meer mensen langer met deze ziekte van het leven op een prettige manier kan genieten of zelfs van genezen. Je gunt ieder toch een mooi leven toe, althans ik wel. Help je mee ...?

Ferry van Stralen
12-06-2023

Iedereen bedankt. In totaal gaan we 2100 euro overmaken naar het MS Fonds. Groot gedeelte is via deze site binnengekomen, dit heeft het makkelijk en toegankelijk gemaakt. Alle donateurs enorm bedankt!!!


33 donaties
€ 1.581,00
Doel: € 1.500,00
105%

Deze actie is gesloten.