Werkplaats31

Werkplaats31 | Geld inzamelen
 
 
Wij gaan voor het goede doel Werkplaats31 geld inzamelen.

Wij zijn zeven enthousiaste studenten van de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement op het Saxion in Deventer. Onze eerste opdracht is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.
 
Ons goede doel is de stichting Werkplaats31@ in Diepenveen. Deze stichting helpt mensen met een verstandelijke of -fysieke beperking, mensen met een burn-out en vluchtelingen. Zij zorgen ervoor dat deze mensen weer terug kunnen keren in de maatschappij.
 
Zij doen dit door deze mensen weer aan het werk te zetten maar dan non-profit. Ook zorgen ze ervoor dat deze mensen hun passie weer terugvinden. Ze doen dit door bijvoorbeeld door maatschappelijke projecten op te zetten zoals een speeltuin bouwen.
 
Gun jij iedereen een gezellige vakantie met familie of gezin? Werkplaats31@ gaat bezig met het renoveren met 2 pipowagens om daar een bed and breakfast van te maken, zodat mensen die het financieel moeilijk hebben ook op een vakantie kunnen! Maar hier is natuurlijk geld voor nodig.
 
Ons doel is om 500 euro op te halen maar dit mag natuurlijk altijd meer zijn. Wij hopen dat u een donatie het goede doel over heeft.
 
Ook zijn wij bereid om klusjes voor u te doen tegen een mooi bedrag voor het goede doel.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
21 donaties
€ 157,00
Doel: € 500,00
31%

Deze actie is gesloten.