Werkplaats 31

Werkplaats 31 | Geld inzamelen
 
 
Doneeractie voor werkplaats 31

Hallo, wij zijn een groepje van 6 leerlingen en hebben van school (Saxion Deventer) een opdracht gekregen. De opdracht is zoveel mogelijk geld ophalen voor een goed doel. Nadat de gastspreker van Werkplaats 31@ aan het woord was geweest werden er groepjes gemaakt en ging iedereen aan de slag voor dit goede doel. Ons idee was om door middel van een crowdfunding en door middel van verkoop van speciaal door ons team ontworpen T-shirts, zoveel mogelijk geld op te halen in een tijdsbestek van 2 weken! Wij streven naar een bedrag van €500.

Neem ook een kijkje op de website van Werkplaats 31@!

Wat is het goede doel?
Het goede doel waar wij geld voor inzamelen is van Gerard van Bussel, dit is de manager en coach van Werkplaats 31@ aan de Randerstraat 31 in Diepenveen. Gerard helpt mensen op de been te blijven die buiten de arbeidsmarkt vallen, dit doet hij door deze mensen op te vangen bij zijn werkplaats in Diepenveen.

Waar zamelen wij geld voor in?
Gerard zet zich in voor mensen die allemaal een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De leeftijd van deze groep mensen ligt tussen de 16 jaar tot en met 62 jaar oud en zijn bijvoorbeeld lichamelijk beperkt, ontslagen of zitten momenteel in een dip.

Op Werkplaats 31@ geeft Gerard deze mensen een plek en een kans om zichzelf te herpakken en in beweging te houden.

Wat voor een projecten vinden plaats bij Werkplaats 31@?
De projecten die Werkplaats 31@ aanneemt zijn voor mensen die dit zelf niet meer kunnen, de financiële ruimte niet hebben of geen netwerk en/of familie heeft. Bijvoorbeeld het opknappen van
een tuinbank voor iemand die niet meer zelf hier toe instaat is.

Waar gaat het geld heen?
Het geld dat wij ophalen gaat naar het pimpen van een pipowagen om er een bed & breakfast van te maken. Wanneer er voldoende geld bij elkaar is opgehaald, kunnen de mensen bij Werkplaats 31@ aan de slag met het opknappen van de pipowagen. Dit gebeurd alleen met 2e handproducten, want duurzaamheid is bij Werkplaats 31@ cruciaal.

Hoe wordt de pipowagen verhuurd?
De pipowagen wordt verhuurd aan mensen die het financieel niet erg sterk hebben. Zodat zij ook een vakantiegevoel kunnen hebben voor een niet al te hoog bedrag.

Alle donaties zijn van harte welkom!

Bij een donatie van €15,- of meer sturen wij een passend T-shirt op. Dit T-shirt is speciaal door ons team ontworpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
26 donaties
€ 295,00
Doel: € 750,00
39%

Deze actie is gesloten.