Wereldstage naar Zuid Afrika Global Exploration

Wereldstage naar Zuid Afrika Global Exploration | Geld inzamelen
 
 
Ik zoek sponsors voor de reis naar Zuid Afrika waar ik projecten ga bezoeken met kinderen.

Komende zomer ga ik op wereldburgerstage met Stichting Global Exploration. Ik ga samen met leeftijdsgenoten leren van elkaars culturen, overeenkomsten en verschillen. Daarnaast bouwen we samen aan een beter onderwijs en leefomstandigheden. Mijn ervaring deel ik achteraf met mijn omgeving en mijn school. Om deze stage en doelstellingen van de stichting mogelijk te maken is geld nodig. Ik hoop op uw steun.

Hieronder beschrijvingen van 2 van de projecten die we gaan bezoeken:

New Kidz on the Block:

New Kidz is een NGO in Kaapstad die zich inzet voor weeskinderen door kinderdagverblijven een make-over te geven. Middels deze make-overs wil New Kidz de aandacht vestigen op het weeskindprobleem. In 2019 wil Global Exploration steunen door 2 nieuwe kinderdagverblijven een extreme make-over te geven. http://www.newkidz.org.za

Sithand'Izingane Care Project

Sithand'Izingane Care Project, gelegen in de sloppenwijk Tsakane in Johannesburg, is een NGO die steun biedt aan de vele families die direct of indirect getroffen zijn door de gevolgen van HIV/AIDS. Door een unieke combinatie van educatieeve, spirituele en materiële activiteiten is het Sithand'Izingane care project in staat verlichting en steun te bieden. In 2019 bouwt SGE samen met Sithand'Izingane verder aan een gemeenschapsruimte waar de aciviteiten van het project kunnen plaatsvinden. www.sithandinzingane.co.zaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 410,00
Doel: € 1.800,00
22%

Deze actie is gesloten.