Wensvervullingen voor kind en gezin met zorg.

Wensvervullingen voor kind en gezin met zorg. | Geld inzamelen
 
 

Wensen en behoeftes; we kiezen wat, drukken tegenwoordig op een knop en we doen het. Vliegen weg, waarderen het vaak later als we alweer terug zijn. Bij gezinnen waar permanent benodigde medische zorg van een kind of van een gezinslid soms echt letterlijk van levensbelang is, wordt de wens van een kind of even weg willen gaan met het gezin onuitvoerbaar. Middelen ontbreken, de soms uitzichtloze omstandigheden veroorzaken stress, de medische zorg slokt dagelijks alle aandacht op.

Ik zal mij daarom de komende zes maanden en speciaal op 22 augustus 2021 tijdens de Iron-Man Triathlon in Kopenhagen keihard in het zweet werken voor twee geweldige Twentse stichtingen, die zich vrijwillig en belangeloos inzetten voor gezinnen waar een kind en/of een ouder zich in zo'n situatie bevinden.

Skik in Twente zorgt voor een onvergetelijke vakantie van gezinnen met opgroeiende kinderen waarvan sowieso 1 gezinslid permanent zorgbehoevend is. Medische assistentie en financiële bijstand is echt essentieel. Kans voor een Kind vervult een volledige individuele wens voor een kind dat lichamelijk en/of psychisch ziek is. Hierbij wordt net als bij Skik in Twente aan alles gedacht zoals de andere gezinsleden en het transport.

Ik vraag jou daarom om mij te steunen in de vorm van een donatie. Op 22 augustus 2021 zal ik in Kopenhagen strijden voor al deze gezinnen in mijn allereerste Ironman triathlonwedstrijd. Deze nog openstaande, langste afstand in deze discipline is een lang gekoesterde wens. Ik heb jou hard nodig de 3.8km zwemmen, 180 km fietsen en 42.2 km hardlopen te voltooien. Help je mij mee m'n doel te bereiken en daarmee die van alle anderen? Dat zou echt fantastisch zijn! Bedankt!

Rob Lanting
20-08-2021

Sinds donderdag in Kopenhagen. Aan alle donateurs die ik nog niet persoonlijk heb kunnen bedanken, super bedankt. Sinds het artikel in Tubantia zijn er vele bijgekomen, echt geweldig. Daar ga ik veel motivatie uit putten wanneer dat nodig gaat zijn. Nogmaals veel, veel dank. Tot gauw, groet uit Køpenhagen Rob


94 donaties
€ 1.835,00
Doel: € 2.000,00
91%