Wensen vervullen bij Gemiva SVG

Wensen vervullen bij Gemiva SVG | Geld inzamelen
 
 
De wensen van Gemiva SVG Spoorzicht in vervulling brengen.

Wij zijn vier studenten van de NHTV Facility Management in Breda, en gaan de clienten van Gemiva-SVG een onvergetelijke middag bezorgen met diverse activiteiten. Dit zullen wij doen op de locatie Spoorzicht in Dordrecht. 

De clienten van Gemiva-SVG komen op hun aangewezen locatie om hier de dag door te brengen en verschillende taken te vervullen. Zo hebben zij verschillende afdelingen met werkzaamheden, waaronder een Bakkerij, Inpakkerij, Textielatelier, Keramiekatelier, Conciergegroep, Lunchruimtegroep en ook een Schakelgroep, waar de clienten zitten die enorme behoefte hebben aan structuur en de nabijheid van begeleiding. 

Als aanvulling willen wij nog een geldbedrag inzamelen voor de organisatie. De locatie Spoorzicht heeft een kleine wenslijst, met verschillende wensen die zij nog in vervulling willen brengen. Met als voorbeeld, een zandbak, die zij vorig jaar hebben kunnen realiseren. Om ze te helpen en bij te dragen aan de ontwikkeling van het dagbestedingscentrum, willen wij een geldbedrag inzamelen waardoor ze 1 of meerdere wensen in vervulling kunnen brengen en de clienten nog gelukkiger kunnen maken. 

Wij vragen uw hulp om ons te helpen bij het inzamelen van een mooi en reëel bedrag, waarmee wij de organisatie positief kunnen verrassen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

14 donaties
€ 177,00

Deze actie is gesloten.