Wens woonboerderij voor gezin met autisme

Wens woonboerderij voor gezin met autisme | Geld inzamelen
 
 
Gezin waarvan 4 mensen een vorm van autisme hebben, hebben allemaal woonboerderij droom

Ons gezin woont nu in een woning in een stad. Maar we hebben allemaal last van de prikkels die dit met zich meebrengt: geluid buren en omgeving, geuren van de omgeving, beperkte ruimte etc.

We hebben verschillende vormen van autisme, maar wat voor ons allemaal ideaal zou zijn is een rustige omgeving, wel dicht bij onze huidige woonplaats, een vrijstaande woning met daarom heen een lap grond (voor t knutselen en tuinieren van 1 van de kinderen). Liefst in de buurt van een bos zodat we heerlijk ontspannen wandeling kunnen maken.
Een paar van onze kinderen zouden graag ook een dier willen hebben, wat in de huidige situatie niet mogelijk is.

Ook zou zo'n boederij de mogelijkheid bieden om aparte appartementen er in te laten maken, zodat onze kinderen hier zelfstandig maar in beschermde omgeving zouden kunnen leven. 
En zodat zij hier in de toekomst nog heel veel plezier van kunnen hebben en zich veilig en rustig kunnen ontwikkelen.

Deze wens is in de loop der jaren steeds meer gegroeid maar we zien niet hoe we deze ooit zouden kunnen realiseren. Moeder kan niet werken en vader heeft een full-timebaan, maar is ook veel thuis nodig.

In het kader van: durf te vragen, hebben we deze actie maar gewoon gestart. We weten dat het lastig is om autisme te begrijpen, maar ik denk dat veel mensen wel begrijpen dat mensen met autisme een enorme behoefte hebben aan rust. 

Geen idee waar het eindigt. Maar alle beetjes helpen om er naar toe te groeien......Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00

Deze actie is gesloten.