Wens adopteren na overwinnen kanker

Wens adopteren na overwinnen kanker | Geld inzamelen
 
 
Wij hebben geluk en gezondheid gekregen. Nu willen we graag geven.

Wij zijn Mark en Sharron. We wonen sinds 2007 samen in Dronten. Mark werkt in de IT. Je kent het wel, altijd druk met het helpen van mensen met hun gigabytes en vastgelopen laptops. Sharron werkt als maatschappelijk werker in de zorg. Die is ook altijd in de weer met het helpen van anderen. Dan krijgt die weer een kaartje—gewoon zomaar—of die een belletje. Samen zijn we helemaal gelukkig.
En oh ja, dan vergeten we ons boomer-hondje Samson nog.

Gelukkig
Maar op een gegeven moment had Mark al een tijdje wat lichamelijke klachten. De verschillende huisartsen die we spraken maakten zich gelukkig geen van allen zorgen. Dus wij ook niet en leefden ons leventje gewoon door. Tot dat in mei 2015 het noodlot toesloeg. Mark was plotseling zo verzwakt dat hij amper nog op zijn benen kon staan. Hij was inmiddels enorm afgevallen en was doorlopend tot spugen aan toe misselijk.
We konden niet anders dan weer naar de huisarts gaan. Die stuurde hem met een verdenking van nierstenen naar het ziekenhuis. Daar werd Mark onderzocht en hoopten we dat ze in ieder geval snel zouden weten wat er aan de hand was. Maar toen dat niet zo bleek te zijn en Mark onderzoek na onderzoek moest ondergaan werden we steeds nerveuzer. Wat was er aan de hand?

Oordeel
En toen kwam het oordeel: Mark had een enorme tumor in zijn buik. Toen we dat hoorden zakte de grond onder ons vandaan. En het zou nog veel erger blijken.
Met spoed werden we doorgestuurd naar het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Dit ziekenhuis is gespecialiseerd in die ziekte met een grote K. Daar zagen ze voor het eerst hoe ernstig het inmiddels was. Mark bleek uitgezaaide zaadbalkanker te hebben met een enorme tumor in zijn buik. De tumorwaarden waren zo hoog dat we geen tijd kregen om dit te laten bezinken. Mark moest meteen geopereerd worden.

Hand-in-hand
Maar toen dat achter de rug was begonnen de loodzware chemokuren pas. Een reeks van vier keer een-en-twintig chemokuren volgde. Maand na maand, chemo na chemo. Mark viel dertig kilo af en zijn gezondheid verslechterde nog verder. Zijn overlevingskans werd ingeschat op niet meer dan vijftig procent. Toen we dat te horen kregen wisten we niet meer waar we het zoeken moesten.

Sharron: “Ik weet nog dat ik aan Mark’s bed zat in het ziekenhuis en hij mijn hand pakte en zei: ‘Wij zitten aan de goede kant van die vijftig procent. We gaan ervoor Sharron!’”

Eindelijk naar huis
Eindelijk mocht Mark voor eventjes weer naar huis. Helaas alleen om aan te sterken. Hij moest zich voorbereiden op een volgende zeer risicovolle operatie. Dat was in december 2015. Dat het risicovol was werd duidelijk. Zijn aorta, ook wel ‘de grote lichaamsslagader’ genoemd waar 5 liter bloed per minuut doorheen stroomt, werd per ongeluk geraakt. Mark verloor liters bloed.
Maar de tumor? Die was succesvol verwijderd. Wat een opluchting. We hebben de mooiste feestdagen ooit meegemaakt.

Dood
Tot dat er bij de eerst volgende controle opnieuw ‘iets’ gezien werd in zijn buik. Alles komt meteen weer terug. De paniek, de onzekerheid, de wanhoop. Opnieuw moest er een grote buikoperatie gedaan worden. Alles moest weer open. Gelukkig bleek het loos alarm. Maar het was heel moeilijk om te ontspannen daarna want je wist bij iedere controle kon het weer slecht nieuws zijn. 

Het was een hele heftige periode waarin leven en dood heel dicht naast elkaar stonden.

Toekomst
Gelukkig is Mark weer helemaal gezond verklaard. Ons leven is weer in rustiger vaarwater terecht gekomen. We denken al weer een hele tijd na over de toekomst. Samen hopen we op een gezinnetje waarin we in alle rust en geborgenheid een kindje groot mogen brengen.
Op een natuurlijke manier is dit voor ons niet meer mogelijk. Daarom willen we graag een kindje adopteren dat we een veilige plek in een liefhebbend gezin kunnen bieden. Zodat hij of zij bij ons een mooie toekomst heeft.Het is onze grootste wens.

Erg veel
Inmiddels zijn we twee jaar in de adoptieprocedure en zijn we ‘goedgekeurd’. We hebben beginseltoestemming en zijn in de afrondende fase met de laatste documenten. We staan dus bijna op de wachtlijst voor een kindje uit de Verenigde Staten. We kunnen het kindje als baby adopteren en er bestaat een mogelijkheid om contact te houden met de biologische ouders. Tevens is er al veel bekend over de medische achtergrond van het kindje en familie zodat wij daar op voorbereid zijn en rekening mee kunnen houden.

Echter, een adoptieprocedure is niet alleen ingewikkeld. Het is ook erg kostbaar. De kosten worden geschat tussen de €55.000 en €65.000.

Het bedrag is opgedeeld in een deel voor de nederlandse procedure (documenten verzamelen bij de notaris, vertalingskosten van documenten, medische keuring etc.) en de grootste kosten in Amerika: de zorg van de biologische moeder tijdens de zwangerschap, haar onderdak, zorgverzekering, opname in het ziekenhuis tijdens de bevalling, voor de rechtbank verschijnen, advocaten, maatschappelijk werk etc.
Tot slot gaat er nog een deel van het bedrag naar instanties die zorg dragen voor moeders die in verwachting zijn en een slechte positie hebben; bijvoorbeeld wat betreft financiën, veiligheid, onderdak etc. 

En hoewel we beide hard werken blijft het erg veel geld. Toch zijn wij niet plan ons hierdoor uit het veld te laten slaan.

Krijgen en geven
Wij zijn zo dankbaar dat wij zoveel geluk en gezondheid hebben gekregen, dat wij hopen een kindje te mogen adopteren en het een prachtig en veilig leven mogen geven.
Daarbij is alle hulp natuurlijk van harte welkom.

Bedankt in ieder geval voor het lezen van ons verhaal. Fijn dat wij het met u mochten delen. En bedankt natuurlijk voor uw (eventuele) gift.

 

Groetjes,
Mark & Sharron

 

Sharron Eikelboom
27-11-2019

Het is alweer een hele tijd geleden dat wij een berichtje hebben neergezet.

In de tussenliggende periode hebben we de laatste voorbereidingen getroffen om alle spullen (wieg, verzorgingsproducten, etc..) aan te schaffen. 

We staan op 'actief' in de USA met ons profiel zowel online als met een profielboek bij de adoptiebureau's. We krijgen vaak de vraag wat dat precies inhoud. In ons profielboek hebben wij een foto reportage van ons leven en onze familie leden en vrienden in gezet met ons persoonlijke verhaal. Wat vinden wij belangrijk in de opvoeding, wat zijn onze hobby's, waar kijken wij naar uit met ons toekomstige kind en hoe kijken wij aan tegen de opvoeding?.

Het was nog heel veel werk om dit profiel op te stellen maar het resultaat mag er zijn 8. Vanwege privacy redenen zullen wij deze niet delen maar wij zijn er ontzettend trots op!

Voor nu is het gewoon een hele spannende periode waarin veel geduld hebben en spanning zich afwisselen.... We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Veel liefs,

Mark & Sharron


Sharron Eikelboom
12-09-2019

https://dedrontenaar.nl/algemeen/sharron-en-mark-wachten-op-amerikaanse-baby-wat-ons-betreft-komt-het-telefoontje-snel

 

Vorige week is er een journalist van de krant “ de Drontenaar” bij ons thuis geweest en heeft Sharron geïnterviewd. Het is een prachtig artikel geworden die zowel online te lezen is als in de krant.

Onze dank gaat uit naar de Drontenaar!

 

Delen is lief, doneren ook 🙏❤️


Sharron Eikelboom
03-09-2019

Inmiddels zijn er alweer een aantal weken verstreken! Weken waarin wij zeker niet stil hebben gezeten. Vanuit Amerika waren er nog een behoorlijk aantal documenten nodig die wij de afgelopen periode hebben verzameld, laten legaliseren, naar het ministerie geweest om te laten legaliseren, laatste medische keuringen, legalisatie van documenten bij de kamer van koophandel etc. etc. etc...... Het goede nieuws is dat wij alles compleet hebben en goedkeurd is! 

Voor ons is het wachten dan nu toch echt wel een beetje begonnen hoor! Best onwerkelijk maar ook heel prettig!

In onze omgeving krijgen we vaak de vraag, wanneer kunnen jullie naar Amerika afreizen? Ja... als we dat toch eens wisten.... Het kan snel gaan, het zou ook nog even kunnen duren.

Inmiddels hebben wij thuis ook alles klaar: de babykamer was al een tijd klaar, maxi cosi, draagzak, kleertjes, verzorgingsproducten, kinderwagen etc.... Kortom, voor ons kan het telefoontje of emailtje al komen hoor! Wij zijn er klaar voor!

Zouden jullie onze actie willen delen? Delen is lief, doneren ook!

 

Liefs, Mark & Sharron   11

 


Sharron Eikelboom
10-07-2019

Vandaag wel een heel bijzondere update!! Sharron heeft een interview gehad met het blad 'Vrouw'. Grote dank gaat uit naar de redacteur mevrouw Daphne van Rossum.

Graag verwijzen we je naar de link en hieronder het artikel.  http://vrouw.nl/artikel/verhalen-achter-het-nieuws/62714/een-klein-mensje-zou-ons-gezin-compleet-maken

'Een klein mensje zou
ONS GEZIN COMPLEET MAKEN'
journaliste

DAPHNE VAN ROSSUM
Facebook
Twitter
E-mail
MEER
LEZEN
2 uur geledenh
Het jonge stel Sharron (31) en Mark Eikelboom (34) kan de wereld aan. Ze hebben allebei een goede baan, een mooi huis en houden van reizen. Tot Mark vier jaar geleden te horen krijgt dat hij uitgezaaide zaadbalkanker heeft. Nu het geluk eindelijk weer aan hun kant lijkt te staan, hebben ze nog één grote droom: papa en mama worden. "Een klein mensje zou ons gezin compleet maken!"
“Het was een hele spannende periode”, vertelt Sharon. “Mark had in 2015 rugklachten, maar we dachten dat hij als ICT’er gewoon te weinig lichaamsbeweging kreeg. We waren meerdere keren naar de huisarts geweest en ik maakte me op een gegeven moment toch wel zorgen. Ook omdat de vader van Mark meerdere keren kanker heeft gehad."NU POPULAIR:
Zes weken luieren of werken voor je geld... Wat vind jij?
FOUTE BOEL
"We gingen op vakantie omdat Mark zich overbelast voelde, maar daar werd het alleen maar erger. Hij kon bijna niet meer op zijn benen staan en was constant misselijk, tot overgeven aan toe. De pijn in zijn rug werd steeds heviger en Mark begon af te vallen. Eerst werd er gedacht dat hij nierstenen had, maar uiteindelijk bleek er een enorme tumor op zijn nieren te drukken. 

In het Antoni van Leeuwenhoek bleek het écht foute boel. Een oncoloog zei dat hij nog nooit zulke hoge tumorwaarden bij iemand had gezien. Daarna ging alles heel snel. Er was geen tijd om na te denken, hij moest zo snel mogelijk  behandeld worden: we stonden al 2-0 achter. 

Binnen 24 uur waren ze begonnen met de chemo. Vier keer 21 chemo’s, kreeg hij. De tumorwaarden gingen naar beneden, maar de tumor was niet weg. Er volgde nog een pittige operatie van tien uur. Ze hebben moeten rennen naar de bloedbank omdat hij zes liter bloed verloor. Gelukkig is alles goed gegaan en heeft hij goed aan kunnen sterken."


LEES OOK:
Alfred (43) is onvruchtbaar: We rouwen iedere dag
GETROUWD
"Inmiddels gaat het supergoed met Mark. Hij heeft een nieuwe baan en werkt weer fulltime. Als je niet weet dat hij zo ziek is geweest, dan zou je het niet kunnen raden. In juni 2016 zijn we getrouwd om onze liefde te bezegelen. Dat was heel mooi.

Door alles wat we samen hebben meegemaakt, zijn we snel volwassen geworden. Na het herstel van Mark kwam dan ook onze kinderwens weer ter sprake. Voor de ziekte was die er al wel, maar we waren nog zo jong, hielden van reizen en toen Mark ziek werd, kreeg dat uiteraard prioriteit. Nu ons leven wat meer uitgebalanceerd is, zijn we klaar voor een kindje.” 

ADOPTIE
“Omdat we via de natuurlijke weg geen kinderen meer kunnen krijgen, gaan we voor adoptie. We hebben het hele traject doorlopen en bijna al het papierwerk om op de wachtlijst te komen, is geregeld. Maar adoptie is duur: er hangt een prijskaartje aan van zo’n 65.000 euro... Hoewel we allebei hard werken, is het een heel groot bedrag. Daarom zijn we een actie voor crowdfunding begonnen.


MEER VAN DAPHNE VAN ROSSUM
Waarvan schiet jij in de stress?
We willen graag een kindje adopteren uit Amerika, omdat daar sprake is van een open adoptie en de biologische ouders dus ook in beeld zijn. Dat spreekt ons aan, daar voelen we ons goed bij. Wie weet dat we ons binnenkort echt ouder kunnen voelen over een klein mensje. Dat zou ons gezin helemaal compleet maken!”


Sharron Eikelboom
09-07-2019

Het is al een aantal weken geleden dat er een nieuwe update heeft plaatsgevonden. Inmiddels zijn we trotse bezitters van ons beginseltoestemming en zijn we “achter de schermen “ druk bezig samen met het adoptie bureau in Nijmegen. Een aantal weken geleden hebben we een belangrijk gesprek gehad met het bureau in Nijmegen en heel duidelijk onze wensen en grenzen aangegeven waar we voor open staan. En dat klinkt makkelijker dan het is .... tevens zitten hier ook kaders aan omdat we bij de raad voor de kinderbescherming toestemming hebben gekregen per special need... een beetje ingewikkeld om uit te leggen maar het moet allemaal binnen die kaders passen.

Veel mensen om ons heen vragen zich af hoe het nu verder verloopt. Hoewel Mark en ik een sterke voorkeur hebben voor een adoptie bureau in Amerika waar wij eerder in het proces al Skype contact mee hebben gehad gaan wij morgen ons laatste skypegesprek voeren met Amerika voordat we een definitieve beslissing nemen. Het werkt ook andersom, het adoptie bureau in Amerika moet ook een goed gevoel hebben en ons als adoptie ouders willen. 

Ondertussen worden onze documenten op dit moment beëdigd vertaald en dan zijn deze klaar om naar Amerika te gaan!

Kortom; we zijn druk bezig met allerlei regelzaken!

Het is fijn om te merken dat er zoveel mensen in ons netwerk zijn die benieuwd zijn hoe het proces verloopt. Namens ons, bedankt daarvoor. Soms is het ook best moeilijk, want ook wij hebben geen glazenbol en een lange adem binnen een adoptieprocedure is essentieel. 

Bedankt voor het lezen en vergeet vooral niet te delen binnen je netwerk😁🙏. Delen is lief, doneren ook❤️.

 

Liefs,

 

Mark & Sharron


Sharron Eikelboom
09-05-2019

Yesssss dan is vandaag toch echt die belangrijke dag aangebroken: We hebben onze beginseltoestemming ontvangen!!!!! Dit is het officiële document/rapport welke is afgeven door het ministerie van Justitie & veiligheid waarmee wij toestemming hebben om een kindje in bet buitenland te mogen adopteren.

En wat gaat er nu gebeuren?

Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen en natuurlijk ook logisch is! Over een aantal weken hebben we opnieuw een gesprek in Nijmegen bij het adoptiebureau A New Way. Zij zijn de vergunninghouder in Nederland om een kindje te kunnen adopteren in de USA. Daar zullen nog allerlei documenten van ons worden ingeleverd en vertaald en dan zijn we toch echt : waiting parents 11

Voor nu vieren wij dit heugelijke moment en willen wij iedereen bedanken voor alle belangstelling en donaties.

Delen mag, doneren ook!

Veel liefs, Mark & Sharron


Sharron Eikelboom
29-04-2019

Wachten, wachten en nog eens wachten...

Dagelijks krijgen we de vraag, en al iets meer bekend over de adoptie procedure ?

Ons antwoord; nee helaas nog niet. Op 18 maart is ons gezinsrapport welke door de raadsonderzoeker is gemaakt opgestuurd naar het ministerie van Justitie & Veiligheid. Op dit moment zijn we aan het wachten op het document van de minister. Het zogenoemde “ beginseltoestemming “ .... 

Eigenlijk hadden we al verwacht dat we dit document inmiddels in bezit zouden hebben... maar... we hebben een lange adem! Bij nieuwe ontwikkelingen brengen we jullie op de hoogte.

Graag nog even de aandacht om onze actie zoveel mogelijk te delen en te doneren! Dit laatste kan ook anoniem!

Liefs, Mark en Sharron


Sharron Eikelboom
17-03-2019

11-02-2019

Yesssss het is dan nu echt zo!! Bij de Raad voor de kinderbescherming hebben we dan te horen gekregen dat we toestemming hebben gekregen!

Afgelopen maandag mochten wij ons rapport inlezen die de raadsonderzoeker had opgesteld van maar liefst 17 pagina`s. Na een aantal verbeterpunten te hebben toegevoegd zal het rapport nu naar de minister worden opgestuurd. Die zal het officieel moeten ondertekenen. Nadat de minister het ondertekend heeft zal ons document worden vertaald en kunnen we eindelijk op de wachtlijst als “waiting parents”. 

Als we terugblikken op ons proces was het een intensieve en soms ook best een moeilijk proces! Maar ook zijn we ons bewust dat deze procedure zeker nodig is om een kwetsbaar kindje in je gezin op te nemen!

Voor ons breekt nu misschien wel de meest spannende periode aan met het afronden van de documenten en het daadwerkelijk op de wachtlijst komen! 

Bij een nieuwe update zullen we dit gaan plaatsen!

Graag willen we vragen om de pagina te delen en doneren mag altijd!! Delen is lief!

Bedankt voor het lezen.

 

Liefs, Mark & Sharron 😘🙏


Sharron Eikelboom
27-02-2019

27-02-19

Het is alweer even geleden dat er een update is geschreven. Vandaag hebben we dan eindelijk het bericht ontvangen dat we op 11 maart het gezinsrapport mogen inzien/goedkeuren bij de Raad voor de kinderbescherming . De raadsonderzoeker heeft al laten weten dat het een positieve uitkomst heeft! Daar zijn we ontzettend blij mee!

Als we 11 maart het rapport hebben gelezen gaat het rapport naar de minister van Veiligheid en justitie ter goedkeuring. Dit kost ongeveer 6 weken tijd! Als dat klaar is kunnen we eindelijk “ waiting parents” worden!

 

Zouden jullie onze actie zoveel mogelijk willen delen? Doneren mag ook altijd en kan ook anoniem ❤️✅.

 

Liefs, Mark & Sharron


Sharron Eikelboom
31-01-2019

Vandaag was wederom een spannende dag. Gesprek 2 met de raadsonderzoeker van de raad voor de kinderbescherming.

Vorige week woensdag was het eerste gesprek waarbij de raadsonderzoeker op huisbezoek kwam. Tijdens het eerste gesprek kregen we de opdracht om los van elkaar een levensverhaal te schrijven volgens een format. Dit lijkt eerst best makkelijk maar het bleek toch best veel werk. Daarnaast werd van ons gevraagd om alle lijsten uitgebreid in te vullen ten aanzien van de special needs.

Vandaag, 31 januari was de dag dat het tweede gesprek zou plaatsvinden. Dit keer op locatie bij de Raad, de Rechtbank in Zwolle. Wow wat een statig gebouw en toch ook wel een beetje dubbele gevoelens. Het gesprek zou ongeveer 1,5 - 2 uur duren. Het gesprek vloog om. Onze levensverhalen waar goed en uitgebreid. Allebei kregen we nog een aantal vragen ter verdieping en dat was prima. Daarnaast nog uitgebreid gesproken over onze ideeën over opvoeden en hoe doe je dat eigenlijk?

Kortom weer een heel fijn gesprek. Hierna nog een gesprek en daarna een afspraak om het rapport in te zien!! Eind inzicht!!

liefs, Mark en Sharron


Sharron Eikelboom
26-01-2019

23-01-19 was het dan echt een spannende dag! De raadsonderzoeker van de raad voor de kinderbescherming kwam op huisbezoek! 

Mark en ik zeiden tegen elkaar dat we niet zenuwachtig waren maar niks was minder waar!

Om 15:00 uur ging de bel! Het was dan echt zo ver! Ook al leef je hier maanden naar toe, opeens bedenk je of je wel genoeg weet, of je over alles goed hebt nagedacht! Nadat de koffie was klaar gemaakt begon het gesprek. Het was zo relaxed en een hele meelevende en prettige raadsonderzoeker.

Om 17:00 uur werd het gesprek afgesloten met een opdracht voor de volgende keer: een levensverhaal schrijven. Wauw is het al 17:00 uur? Kortom de tijd is omgevlogen!

Gelukkig hebben we aankomende week het vervolg gesprek alweer. Het onderzoek bestaat uit meerdere gesprekken, ongeveer 4 a 5 gesprekken.

 

liefs, Mark & Sharron


Sharron Eikelboom
18-01-2019

18-01-19

Het nieuwe jaar is begonnen en wellicht kan dit het jaar voor ons worden waarin alles anders gaat worden! Spanning en onrust wisselen elkaar regelmatig af!

Op 17-01-19 ging Sharron haar telefoon op het werk. Een nummer die onbekend was voor ons. Het bleek de Raad voor de kinderbescherming te zijn. De raadsonderzoeker aan de telefoon die ons wilde vragen on te starten met het gezinsonderzoek !! Mijn hartslag zat ongeveer op 200!!! Wanneer zou het jullie uitkomen mevrouw Nieman? Ik kon niet denken en zei ; geeft u de eerste optie maar aan, wij zijn flexibel. Dat is prima, ik kan aankomende week al!!! Wauw !! Een van de laatste stappen zijn gezet!

Het gezinsonderzoek bestaat uit meerdere gesprekken. Het eerste gesprek zal bij ons thuis plaatsvinden zodat zij een indruk krijgen van onze leefomgeving!

 

Kortom een spannende tijd, maar ook een heel fijn gevoel dat we nu verder gaan!

 

Eveneens willen we iedereen bedanken voor het delen en doneren. Blijf dit gerust doen! Wij krijgen hele lieve en warme reacties en dat voelt super!

 

liefs, Mark & Sharron 


Sharron Eikelboom
12-12-2018

12-12-18

 

Vandaag zijn wij samen met Mark zijn ouders en Sharron haar moeder en stiefvader naar een voorlichtingsbijeenkomst geweest die speciaal door Stichting adoptievoorzieningen is georganiseerd voor asipirant opa's & oma's, familieleden en vrienden. De bijeenkomst is gericht om naasten goed te informeren over de betekenis van een adoptiekind in een gezin ontvangen.

Het was een informatieve middag voor de aspirant opa's en oma's zo hebben wij begrepen van onze ouders. Tevens is het prettig om deze middag met elkaar te beleven en het gevoel te hebben samen in het proces te staan. Kortom..... ook onze ouders kunnen niet wachten ;) ....

 

Verder zijn we nog steeds in afwachting voor de Raad die bij ons thuis komt! Hopelijk krijgen we snel bericht!

 

Opnieuw vragen wij jullie om onze site zo veel mogelijk te delen onder vrienden/collega's/netwerk.

 

Bedankt!

 

veel liefs,

 

Mark en Sharron

 


Sharron Eikelboom
25-11-2018

Hier weer even een update van ons proces.

Afgelopen vrijdag was een spannende dag voor ons! Samen hebben we een medische keuring ondergaan t.a.v. de adoptieprocedure.  Er vond een uitgebreid onderzoek plaats maar het resultaat mag er zijn... we zijn medisch goedgekeurd 7

 

Vandaag hebben we ons dossier aangetekend verzonden naar de Raad voor de kinderbescherming in Zwolle. Nu is het wachten op een uitnodiging voor het gezinsonderzoek. Dit zal betekenen dat als we dat achter de rug hebben zo goed als klaar zijn!!

 

Graag willen we nogmaals iedereen bedanken voor alle geweldige donaties, berichten die we ontvangen! Ontzettend fijn.

 

Veel liefs, Mark en Sharron


Sharron Eikelboom
30-10-2018


Wauw.... na 14 dagen hebben we al een ontzettend groot bedrag mogen krijgen van zowel familieleden, vrienden, collega's en anonieme donateurs! Wij willen onze enorme dankbaarheid daarvoor uitspreken. Ook voor alle hartverwarmende berichten die wij hebben mogen ontvangen. Het voelt voor ons erg goed om dit te mogen ervaren! 

Vandaag hebben we eveneens een vinkje mogen zetten achter onze adoptiecursus die bestond uit totaal 6 dagen, een soort cursus/scholing met diverse thema's. 

Dag 1: november 2017:            orientatie bijeenkomst 
Dag 2: 23 augustus thema:       kennismaking en achtergronden van adoptiekinderen
Dag 3: 3 september thema:       Een band opbouwen
Dag 4: 24 september thema:     Omgaan met stress en verlies + de eigen situatie van de adoptieouders
Dag 5: 15 oktober thema:          Indentiteit en loyaliteit. Ervaringsverhaal.
Dag 6: 30 oktober thema:          Wensen en grenzen. Gelegenheid tot het stellen van vragen.

Nu de cursus is afgerond zal ons dossier opgestuurd worden naar de Raad voor de kinderbescherming. Daar volgt binnen een kwartaal een 'gezinsonderzoek'. Dit bestaat uit gemiddeld 3 gesprekken met een raadsonderzoeker. Hierbij zal vooral worden gekeken naar wie wij zijn, hoe kijken wij  naar de opvoeding, een stukje achterom kijken met gebeurtenissen in je leven die we hebben meegemaakt tot wie je nu bent etc... Kortom zeker spannend maar vol vertrouwen wachten wij nu bij de brievenbus op onze uitnodiging!!

 

Nogmaals voor een ieder die een donatie of ons verhaal heeft gelezen. Ontzettend bedankt. Graag onze doneeractie zoveel mogelijk delen binnen je netwerk!!

Liefs, Mark en Sharron 11

 

 

 


133 donaties
€ 3.782,00
Doel: € 64.000,00
5%

Deze actie is gesloten.