Welmoed naar Tanzania

Welmoed naar Tanzania | Geld inzamelen
 
 

Onderwijsproject – Arusha

Mijn naam is Welmoed Noordmans 23 jaar en ik vertrek deze zomer naar Tanzania om daar voor 3 weken vrijwilligerswerk te gaan doen via de organisatie "Travel active". Om dit te realiseren komen er een hoop kosten bij kijken, en daar heb ik jullie hulp hard bij nodig.

Ik wil dit al een lange tijd en vind het een mooi moment in mijn leven om deze droom na te gaan jagen. Na het behalen van mijn diploma tot sociaal werk vorig jaar en nieuwe (werk)ervaring als onderwijs-assistent ben ik toe aan een deze mooie uitdaging. Ik denk dan ook dat deze reis zeker een mooie aanvulling zal zijn voor zowel mijn persoonlijke ontwikkelingen, als in mijn vakgebied.

Ik zal onder andere vrijwilligerswerk gaan doen op een school in Arusha. Hier zal ik aan de slag gaan met huiswerk ondersteuning, lesgeven en sport en spel activiteiten organiseren.

Om mijn avontuur zo succesvol mogelijk te laten verlopen, hoop ik dat we samen kunnen streven naar een mooi bedrag. Dit bedrag is nodig voor de reis, de medische kosten (inentingen, malariapillen enz.) 

Alle beetjes helpen en ik zal mijn best gaan doen om jullie mee te nemen via social media op mijn bijzondere reis.

Alvast bedankt!❤️

Liefs welmoedEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 215,00
Doel: € 300,00
71%